пʼятниця, 03 грудня 2010 16:56

Леді Гагу і Барака Обаму найчастіше шукають в Інтернеті

Леді Гагу і Барака Обаму найчастіше шукають в Інтернеті

Американський сервіс bing.com визначив зіркових лідерів пошукових запитів у 2010 році. Найбільше людей цікавлять подробиці життя знаменитостей.

Першою в списку опинилася акторка і модель, а також відома світська тусовщиця Кім Кардашян, а у минулому році перше місце займав Майкл Джексон. Цього року поп-король займає лише 11 позицію рейтингу. За Кім йде голлівудська акторка Сандра Баллок, причому, у неї виявилося на 20% менше запитів, ніж у тусовщиці.

Наступний за кількістю запитів американський гравець в гольф Тайгер Вудс. Четверту сходинку посідає епатажна співачка Леді Гага, яка на одну позицію обігнала президента США Барака Обаму.

На шостому місці розташувалася зірка американського телебачення, мати вісьмох дітей Кейт Джосселін, яка у 2009 році була восьмою. Сьому позицію рейтингу займає 16-річний поп-співак, через якого деруться фанатки Джастін Бібер, восьму сходинку посів знаменитий американський злодій Джессі Джеймс. Дев'ята позиція належить скандальній акторці Ліндсі Лохан, а за нею розташувалася екс- дружина Бреда Пітта, акторка Дженіфер Еністон.

Нагадаємо, нещодавно щотижневик Entertainment Weekly опублікував список найвпливовіших зірок шоу-бізнесу, який очолив голлівудський актор Джонні Депп.

Zimbio

Зараз ви читаєте новину «Леді Гагу і Барака Обаму найчастіше шукають в Інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути