понеділок, 12 листопада 2018 13:29

Леді Ґаґа презентувала пісню з фільму "Народження зірки"

Леді Ґаґа презентувала пісню з фільму "Народження зірки"
Леді Гага показала відео з композицією Always Remember Us This Way, яку заспівала у фільмі "Народження зірки". Фото: dt.ua

Американська співачка Леді Ґаґа показала відео з композицією Always Remember Us This Way, яку артистка заспівала у фільмі "Народження зірки".

На своєму YouTube-каналі опублікувала ролик, де молода співачка на ім'я Еллі (Леді Ґаґа) уперше виконує на концерті сольну композицію. При цьому їй акомпанують музиканти з групи її коханого Джейсона Мейна. У відео показані ключові епізоди роману головних героїв, зокрема кадри з їхньої подорожжі мотоциклом, весілля, репетицій і вечірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Imagine Dragons випустили кліп із кото-вірусом

Режисером і виконавцем ролі Джейсона Мейна у фільмі став Бредлі Купер. Прем'єра стрічки відбулася на Венеційському кінофестивалі.

11 жовтня в український прокат вийшла музична драма "Народження зірки" режисера Бредлі Купера. Стрічка розповідає історію кантрі-музиканта Джексона Майна, який втрачає свою популярність. Чоловік починає пиячити, однак згодом знайомиться із Одрі - дівчиною з неймовірним голосом, і вона стає його надією. Вони закохуються і Джейсон робить усе, аби запалити її зірку. Однак коли Одрі здобуває популярність, чоловік не може змиритися із тим, що вже втратив свою.

Зараз ви читаєте новину «Леді Ґаґа презентувала пісню з фільму "Народження зірки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути