субота, 13 червня 2009 13:15

Леді Гага показала своє обличчя (ФОТО)

Вона відома своїм екстравагантним стилем і своєрідним макіяжем. Врешті-решт, публіка вже звикла до витівок поп-виконавиці Леді Гага і навіть прощає їй деякі слабкості. Але деколи співачка, чиє справжнє ім"я Стефані Джерманотті, не проти розслабитися і зняти маску "королеви епатажу".

В одному з нещодавніх інтерв"ю Леді Гага заявила, що на відміну від багатьох своїх колег практично ніколи не виходить з будинку без макіяжу. "Головне непорозуміння про мене пов"язане з тим, хто я, - персонаж або особа. Неначе коли прожектори і камери вимикаються, я перетворююся на гарбуз. Це просто неправда. Я займаюся музикою, мистецтвом і дизайном впродовж всього дня. Так, я вмиваю обличчя, перш ніж йти спати, але коли я не сплю, я завжди Леді Гага", - запевняла співачка.

Дійсно, якщо співачка з"явиться на вулиці без макіяжу, її навряд чи впізнають. Навіть папараці, які сфотографували виконавицю хіта Poker Face на пляжі на Гаваях, насилу вдалося розпізнати зірку.

Дівчина відправилася на відпочинок в компанії свого бойфренда - музиканта, відомого під псевдонімом Speedy. Говорили, що пара на межі розриву через витівки Стефані, але, схоже, хлопець з цим змирився.

Взагалі у співачки не повинно було бути відпустки цього року. Але після того, як зірка ледь не втратила свідомість на одному з концертів, керівництво лейблу зглянулося над нею. Ось Стефані і набирається сил, абсолютно не піклуючись про свій ексцентричний імідж, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага показала своє обличчя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути