середа, 20 жовтня 2010 11:04

Леді Гага обмінялася обручками зі своїм бойфрендом на острові Кріт

Леді Гага обмінялася обручками зі своїм бойфрендом на острові Кріт

Британське видання Grazia повідомило своїх читачів про те, що королева епатажу Леді Гага і її бойфренд Люк Карл обмінялися обручками під час нещодавніх "канікул", котрі проходили на острові Кріт, в ексклюзивному готелі Blue Palace Resort.

Молоді люди взяли участь в таємній церемонії, яку можна вважати заручинами. При цьому вони передали один одному письмові клятви в коханні і вірності. А потім відправилися на святкову вечерю в дуже маленькому, але дуже дорогому ресторані.

Усюдисущі папараці встигли сфотографувати щасливу пару, яка відпочивала на пляжі: Леді Гага в дивному золотому купальнику і хустці, а її обранець - в строкатих шортах і бандані.

З Люком Карлом співачка познайомилася кілька років тому, в 2006 році: тоді цей пекучий брюнет працював адміністратором нью-йоркського клубу "Сент Джером". Потім пара розійшлася. Протягом декількох років Леді Гага успішно морочила голову публіці, заявляючи в різних інтерв'ю про свій "чоловічий початок" і свідому відмову від сексу. Проте нещодавно старий роман співачки спалахнув з новою силою.

Зараз Люк Карл є промоутером одного з барів. За деякими даними Леді Гага розраховує вийти заміж взимку, влаштувавши весілля в італійському стилі. Найближчими місяцями вона має намір також придбати затишний замок для сімейного життя.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага обмінялася обручками зі своїм бойфрендом на острові Кріт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути