Ексклюзиви
четвер, 11 листопада 2010 15:12

Леді Гага боїться, що фанати її вб'ють

Леді Гага боїться, що фанати її вб'ють

Один з охоронців епатажної американської співачки Леді Гаги на ім'я Джейсон Стеллер, звільнився два тижні тому, а незабаром світ дізнався про нову примху поп-діви.

"Після концерту в Нью-Йорку Леді Гага зажадала не просто довезти її до будинку, але й залишитися з нею в квартирі на всю ніч. Це при тому, що з нею був її бойфренд. Я давно не брав участь у такому божевіллі. Уявіть собі: вони з Люком залізли в ліжко, вимкнули світло, а я і мій напарник, за наказом господині, сиділи поряд з їх ліжком до ранку. На наступний день Гага оголосила нам, що наймає ще чотирьох хлопців, які відтепер повинні слідувати за нею невідступно - хоч в туалет, хоч у ванну ", - пояснив свій вчинок Стеллер.

Такий крок Леді Гаги пояснюється не пристрастю до ексгібіціонізму, а побоюваннями за власне життя. За словами екс-охоронця співачки, останнім часом у неї параноя, вона говорить що її збираються вбити в день 30-річчя вбивства Джона Леннона, якого розстріляв божевільний фанат 8 грудня 1980 року.

Співачка стверджує, що вона не божевільна.

"Кожного дня на мою пошту приходять листи від якогось жіночого фан-клубу. Дівчата марять суїцидом, але при цьому хочуть забрати на той світ і мене - мабуть, щоб в пеклі їм було не так нудно. Нещодавно одна з них підійшла до мене після концерту в Нью-Йорку, і я зрозуміла, що бачила її обличчя вже неодноразово. Вони стежать за мною. Після цього ви скажете, що мені нема чого боятися?! Від недоумкуватих можна чекати чого завгодно: приклади Джона Леннона і Шерон Тейт говорять самі за себе. До речі, мій хлопець повністю підтримує і моє рішення посилити охорону, і моє звернення до поліції", - розповіла співачка.

Раніше співачка подала позов до Манхеттенського суду на свою переслідувачку з вимогою, щоб та не мала права підходити до неї ближче, ніж на 500 метрів. Поліцейські вже почали перевірку, про результати якої повинні відзвітувати протягом найближчого тижня.

Нагадаємо, в університеті Південної Кароліни США з'явиться курс "Леді Гага та соціологія слави".

Life Showbiz

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага боїться, що фанати її вб'ють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути