понеділок, 22 січня 2024 16:07

Квіткова у гламурному образі розповіла про стосунки з Добриніним і свій ідеал чоловіка
5

Даша Квіткова
Фото: instagram.com/kvittkova
Даша Квіткова
Даша Квіткова
Даша Квіткова
Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова знялась для видання "Інсайдер" і розповіла про особисте життя після розлучення з шоуменом Нікітою Добриніним.

Зірка зазначила, що зараз вона підтримує стосунки з колишнім чоловіком заради спільного сина Лева.

"Із Нікітою ми у добрих взаєминах, адже ми обидвоє - батьки нашого синочка. Ми не спілкуємося на теми, які виходять за рамки батьківства, не радимося з особистих питань, не спілкуємося як друзі. Але ми зберегли наші стосунки на рівні хороших тато-мама Лева, що дуже важливо. Звичайно, ми можемо сімейно провести разом час, відсвяткувати Новий рік, щоб показати Левчику, що його батьки у злагоді між собою. Кожен з нас пішов будувати своє власне життя, але ми не забуваємо про спільну дитину", - пояснила Даша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він мене не помічає" - Квіткова вперше після розлучення, сказала, хто їй подобається

Додала, що перестала транслювати особисте життя у соцмережах через отриманий досвід.

"Нині у мене все гаразд, я почуваюся щасливою, але не хочу відкриватися на публіку, доки не матиму впевненості в своєму партнерові. Не приховуватиму: ходжу на побачення, але моє серце вільне. Мені не хочеться стосунків заради стосунків, я дуже обережно підпускаю до себе людей", - зізналась блогерка.

Квіткова також розповіла, якого чоловіка хоче бачити поруч у майбутньому.

"Я відмовляюся бачити біля себе чоловіка-дитину: не знає, чого бажає, не йде на чесні розмови, уникає обов'язків. З таким партнером у нас нічого доброго не складеться, бо ми з ним життєві антагоністи – я точно знаю, чого прагну. Я маю дитину і зовсім не маю часу на слова без дій. Мені подобається, коли чоловік готовий взяти на себе відповідальність за свої слова і вчинки, має мету, не сидить на місці та намагається здобути більшого. Я хочу сильнішого партнера, ніж я. Тоді ми йтимемо нога в ногу та з однією швидкістю", - підсумувала жінка.

Український шоумен Микита Добринін та блогерка Даша Квіткова зіграли весілля у серпні 2020 року, а у вересні 2022 року вони обвінчалася. Однак вже у січні 2023 року подружжя повідомило, що розлучається.

Раніше ведучий зізнався, що вони з колишньою розвінчані. "Наш священик пояснив, що коли ми офіційно вирішили бути не разом, то і наш шлюб на небі теж "не разом", - сказав Добринін.

Зараз ви читаєте новину «Квіткова у гламурному образі розповіла про стосунки з Добриніним і свій ідеал чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути