середа, 16 серпня 2017 14:04

"Квартира в Лос-Анджелесі не скасовує українського громадянства" - Макс Барських

"Квартира в Лос-Анджелесі не скасовує українського громадянства" - Макс Барських
Макс Барських спростував чутки про переїзд у Америку

Тижневику "Телегід" Макс Барських прокоментував чутки про переїзд до Лос-Анджелеса.

"Я ніколи не заявляв про переїзд в США. Люди читають заголовки, написані журналістами, і не вникають у суть. У мене є житло в Лос-Анджелесі. Це місце, де я люблю відпочивати, відновлювати сили після турів", - розповідає музикант.

Також Барських розвіяв міф про те, що продає майно в Україні:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кліп Макса Барських встановив рекорд у СНД

"Я апріорі не міг продавати майно в Україні, так як у свої 27 років я так і не переконав себе купити квартиру в Києві. Я прив'язуюся до людей і місць, але не до цеглини. Хіба наявність усього цього заперечує той факт, що я громадянин України, який більшу частину свого часу проводить тут? "

Будучи космополітом, співак не мислить свого життя без періодичної зміни місця проживання:

"На щастя, я нікуди й ні від кого не біжу, тим паче від самого себе. Але як автору й композитору мені вкрай важливо надихатися. В певний період мого життя Лос-Анджелес став надихати мене більше Києва. Тому я проводжу там кілька місяців на рік".

За 81 день артист відвідав 9 країн, відігравши 49 концертів нон-стоп. Незважаючи на такий божевільний графік, Макс Барських не жалкує про таке життя:

"Мій графік розписаний на багато місяців вперед , - при цьому співак не збирається брати паузу і планує все частіше зустрічатися з публікою. - Такий режим позначається на якості та кількості мого сну. Але доки я молодий, хочу, щоб ми з моєю публікою дарували себе одне одному щодня".

Зараз ви читаєте новину «"Квартира в Лос-Анджелесі не скасовує українського громадянства" - Макс Барських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути