понеділок, 31 липня 2017 15:25

Кліп Макса Барських встановив рекорд в СНД
30

Новий кліп Макса Барських
Фото: Ярослав Бугайов, Тоні Тарасюк, OSTRIY
Новий кліп Макса Барських
Новий кліп Макса Барських
Новий кліп Макса Барських
Новий кліп Макса Барських

27 липня Макс Барських презентував свій новий кліп на пісню "Моя любовь". Відео за 48 годин набрало понад 5 мільйонів переглядів, що є абсолютним рекордом на території СНД і всієї Східної Європи останніх років. До цього першість належала групі "Ленінград" з піснею "Експонатт", а після - "Гриби" з роботою "Тане лід", яка досягла позначки в 4,5 мільйона переглядів за три доби.

Через годину після прем'єри нове відео Макса Барських увійшло в тренди YouTube чотирьох країн, серед яких: Україна, Білорусь, Росія, Казахстан, - і продовжує утримувати позицію "Топ-3 найбільш переглядаються відео" протягом 5 днів. Сингл "Моя любов" не поступається кліпу в рекордні показники, потрапивши в десятку найбільш скачуваних треків українського і російського iTunes.

Не залишилися байдужими до новинки і колеги Макса по сцені, взявшись вітати в своїх соц. мережах артиста з виходом гучного кліпу. Серед перших, хто залишив теплі слова підтримки, виявилася Світлана Лобода. Трохи пізніше до привітань приєдналися: Оля Полякова, Віра Брежнєва, Ані Лорак, Олег Боднарчук, Олена Темнікова, Руслан Квінта, Міша Романова та Еріка Герцегіз групи "ВІА Гра", Tayanna, Глюкоза, актриса Наталя Рудова і інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських здивував рожевим кліпом

"Нам приємно, що наше відеопослання знаходить такий відгук у людей в багатьох країнах. Любов має неймовірну силу, ми віримо в це почуття і тому спробували осмислити його візуально. Кліп" Моя любов "- це один з найскладніших проектів, які я коли-небудь здійснював ", - говорить Алан Бадоєв, продюсер і режисер.

"З дня прем'єри і до сьогодні я отримую тисячі думок, відгуків і відчуттів від шанувальників. І справа не в пісні і кліпі. Нам вдалося торкнутися дуже живої теми близької багатьом, ми запустили хвилю любові і це найголовніше для мене!", - ділиться Макс Барських.

"Моя любов" - екранізація сьомого за рахунком синглу з четвертого альбому суперхітів "Тумани", який за перших три місяці продажів отримав статус "золотого".

Зараз ви читаєте новину «Кліп Макса Барських встановив рекорд в СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути