середа, 23 жовтня 2013 10:40

"Купити пісню у Костянтина Меладзе складно" - Альона Вінницька

Автор: фото:tsn.ua
 

Українські композитори переконані, що виконавець після того, як купив пісню заробляє на ній у десятки разів більше. Про це музиканти розповіли кореспондентам ТСН Особливе на каналі 1+1.

"Така пісня, як "Берега" дає можливість Малініну протягом десяти років заробити мільйон або пісня "Одолжила" Повалій дає можливість заробити мільйон", - говорить композитор Юрій Рибчинський.

27-річний уродженець Луцька Дмитро Монатік, навпаки тим що написав пісню Лободі зробив вигідну інвестицію. Співачка помітила молодий талант і тепер готова виступати з хлопцем на одній сцені. До речі хіт,який Дмитро написав Світлані Лободі посів перші сходинки хіт-парадів, а коштував співачці лише 500 доларів.

"Вдала пісня може принести дуже багато грошей, за зароблені кошти можна жити щодня і не переживати", - говорить співак та композитор Влад Дарвін.

27-річний Олексій Малахов з Миколаєва один з найдорожчих композиторів на пострадянському просторі, пише пісні для Бориса Моїсеєва, Філіпа Кіркорова, Баскова, Орбакайте, Повалій.

"Пісні практично уходять за 2 години. Миколаю Баскову я сам написав в твіттер, а Філіп мені сам подзвонив",- говорить Олексій Малахов.

За оцінками експертів пісня цього автора коштує 5 000 долларов.

Про відомого композитора Костянтина Меладзе його колеги кажуть, що він пише винятково для своїх.

"Я можу вам сказати, що купити пісню у Костянтина Меладзе досить складно, якщо це взагалі можливо, не можна просто подзвонити Костянтину Меладзе і сказати: я хочу купити у вас пісню", говорить співачка Алена Вінницька.

З колегою погоджується і продюсер Володимир Бебешко.

"Він нікому не продає пісні, він може подарувати, але пише для своїх артистів", - говорить Володимир Бебешко.

Зараз ви читаєте новину «"Купити пісню у Костянтина Меладзе складно" - Альона Вінницька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути