Ексклюзиви
пʼятниця, 22 листопада 2019 11:33

"Куди лізеш?" - на концерті Винника відбулася жорстка бійка

"Куди лізеш?" - на концерті Винника відбулася жорстка бійка
У боротьбі за кращі місця біля сцени жорстко побилися шанувальниці виконавця Фото: Волинь24

Олег Винник дав концерт у київському Палаці спорту. Під час виступу співака стався неприємний інцидент.

У боротьбі за кращі місця біля сцени жорстко побилися шанувальниці виконавця. Жінки почали бити одна одну, щоб зайняти найвигідніші місця і бачити свого кумира краще. Вони тягали одна одну за волосся, пише ТСН.

Їх почав розбороняти чоловік, який стояв поруч, намагаючись теж пробратися ближче до сцени. Він був супутником однією з розлючених жінок. Відвідувачі концерту покликали на допомогу охорону. Чоловіка попросили покинути зал. Це вдалося не з першого разу. Бійка сталася знову.

Співак Олег Винник не захотів називати Росію агресором і не дав стверджувальної відповіді щодо Криму.На запитання журналіста "Територією якої країни вважає Крим Олег Винник" співак відповів: "Я українець, я громадянин України і Крим - мій. Вам цього достатньо?". На уточнююче запитання: "Ви можете сказати, що Крим - це Україна", - Винник знову відповів: "Крим - мій". "Ви вважате Росію агресором?" - запитала журналіст. Співак не дав стверджувальної відповіді та почав говорити про "мир". А перд цим співак Олег Винник приєднався до росіян у флешмобі за "мир без війни та насильства".

Зараз ви читаєте новину «"Куди лізеш?" - на концерті Винника відбулася жорстка бійка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути