понеділок, 17 вересня 2012 17:06

Ксенію Собчак запідозрили у вагітності

Ксенію Собчак запідозрили у вагітності
Телеведуча ніяк не коментує чутки Фото: ИТАР-ТАСС

З чуток, 30-річна Ксенія Собчак знаходиться в цікавому стані. Сама телеведуча та її близькі друзі ретельно приховують це.

Вже стало своєрідною щорічною традицією ЗМІ випускати новину, що популярна телеведуча Ксенія Собчак чекає на дитину. І це незважаючи на те, що сама Ксенія мало не в кожному інтерв'ю заявляла, що ніколи не мріяла про сім'ю і не прагнула до народження дітей. Вона воліла займатися виключно кар'єрою, а зараз до цього додалася активна політична діяльність.

Тим не менш і на особисте життя Собчак вистачає часу. Зараз Ксенії приписують роман з опозиціонером Іллею Яшиним. Він відомий "у вузьких колах" московського протестного руху. Яшин не перший рік регулярно бере участь в акціях опозиції: відзначився провокаціями, стрибками на даху припаркованого автомобіля під час маршу "незгодних" і сутичками з ОМОНом. Був виключений з "Яблука", зараз є одним з лідерів чергового проекту ліберальної опозиції - руху "Солідарність". Сама телеведуча воліє не коментувати чутки про свій роман з Яшиним, не підтверджуючи, але і не спростовуючи цю інформацію.

Між тим в світській тусовці поновилися розмови, що Собчак чекає на дитину. Більш того, ці чутки дуже переконливі, тому як навіть близьке оточення телеведучої не спростовує цю інформацію, але й не підтверджує її, а намагається з'ясувати канал витоку такої сенсаційної новини. Сама Собчак зберігає олімпійський спокій, ні словом, ні картинкою навіть не натякаючи на свій стан. У своєму блозі і в Twitter Ксенія все так само активно обговорює суспільне життя і все менше пише про життя особисте.

Відзначимо, що до 30 років Ксенія дещо переглянула свої категоричні погляди на тему сім'ї. Так, наприклад, ще в 2008 році Собчак заявляла в одному з інтерв'ю: "Я відразу можу сказати і вам, і своїм майбутнім кавалерам, що сім'я і діти - це не ті речі, які мене цікавлять. Це абсолютно щиро. Більш того, не подобається мені це! Нецікаво, це не викликає у мене жодних сентиментальних почуттів, я не люблю маленьких дітей, я не хочу жити сім'єю в її класичному розумінні. Ці цінності не для мене!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жириновський вважає, що Ксенії Собчак взагалі не потрібні гроші

Тепер телеведуча стала лояльніше до "дитячої" теми. "У 30 років мені хочеться залишити щось після себе", - зізналася телеведуча. Так, в одному з торішніх інтерв'ю Собчак розповіла, що все ж вже продумала до дрібниць, як буде виховувати свою майбутню дитину. "По-перше, вона буде із самого дитинства займатися спортом. Я дуже шкодую, що мене в дитинстві не віддали в яку-небудь професійну секцію. Я вважаю, що це дуже виховує силу волі. Друге: я ніколи не буду сильно балувати дитину, це неправильно. А по-третє, я, напевно, не буду до якогось віку змушувати її щось робити".

Зараз ви читаєте новину «Ксенію Собчак запідозрили у вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути