понеділок, 10 вересня 2012 16:50

Ксенії Собчак не повернули її мільйони

Ксенії Собчак не повернули її мільйони
Мосміськсуд визнав законною відмову слідства повернути гроші Фото: ИТАР-ТАСС

Популярна телеведуча Ксенія Собчак не змогла повернути собі півтора мільйона євро, які вилучило у неї слідство.

Мосміськсуд визнав законною відмову слідства повернути телеведучій Ксенії Собчак вилучені під час обшуку у справі про заворушення на Болотної площі гроші - понад мільйон євро, 480 тисяч доларів і 480 тисяч рублів, які були розфасовані по конвертах. Підтвердила цю інформацію і сама телеведуча. "Гроші не повернули", - написала вона в своєму мікроблозі.

Таким чином, суд відхилив скаргу адвоката Собчак Генрі Рєзніка на рішення Басманного суду Москви, який відмовився зобов'язати слідство повернути грошові кошти, порахувавши, що дане питання знаходиться в компетенції не суду, а слідчого. На засіданні Рєзник наполягав, що правовий статус вилучених грошей досі не визначений, - вони не долучені до справи, не визнані речовим доказом, на них не накладено арешт. Та й сама Ксенія Собчак не є ані підозрюваним, ані обвинувачуваним у справі, її навіть не було в Росії під час заворушень.

"Я відчуваю почуття ніяковості, що з такого простого питання доводиться звертатися до вищої інстанції. Підстав для утримання коштів немає ніяких", - заявив Генрі Рєзник.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ксенія Собчак прийшла у весільний салон вночі

Нагадаємо, Слідчий комітет провів обшук у квартирі Ксенії Собчак в рамках розслідування справи про заворушення під час мітингу на Болотній площі 6 травня. У квартирі телеведучої була виявлена велика сума в валюті і рублях. Пізніше була призначена перевірка декларації про доходи телеведучої за 2011 рік.

Зараз ви читаєте новину «Ксенії Собчак не повернули її мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути