Ексклюзиви
четвер, 25 червня 2009 18:06

Ксенію Собчак не любить сестра

Ксенію Собчак не любить сестра

Всім чудово відомо, що телеведуча Ксенія Собчак жити не може без епатажних витівок. На кожному заході за участю Ксюши публіка з нетерпінням чекає чергового фортелю ведучої, а більшість представників російського шоу-бізу з цим давно звиклися. Проте деякі все ж таки вважають, що Ксенія порочить ім"я свого батька. Серед них звідна сестра телеведучої, МаріяАнатоліївна Собчак.

Сестра Ксенії по батькові Марія Анатоліївна Собчак старше за неї на 16 років, живе в Санкт-Петербурзі. З її мамою Анатолій Собчак прожив в шлюбі 23 роки і, за словами Марії, завдав їй великої душевної травми, пішовши до Людмили Нарусової.

Марія Анатоліївна, як і її батько, працює у сфері юриспруденції. Вона людина закрита і непублічна. "Зараз стало дуже багато Ксюши. Тому я не хочу демонструвати ще і себе. З Ксюшею вже перебір", - пояснює Марія.

Проте про спілкування з Ксенією та Людмилою Нарусовою жінка говорити не соромиться: "Ми з тією сім"єю не спілкуємося після смерті батька. З Людмилою Борисівною немає необхідності спілкуватися. Ми різні люди, у нас різне світосприймання і світобачення. У нас немає конфлікту, але не любимо ми один одного... Не хочемо спілкуватись. Так склалось. Тільки тато нас сполучав. Після його смерті спілкування немає".

На думку Марії Анатоліївни, Ксенія порочить ім"я батька. "Але я не хочу когось в чомусь звинувачувати", - додає Собчак-старша.

Саму Ксенію ситуація, що склалась, абсолютно не бентежить. "Знаєте, я звикла до того, що мене багато хто засуджує, - говорить журналістам телеведуча. - Не вважаю, що ганьблю ім"я батька. Я сучасна дівчина і живу в сучасному світі. Я ні від кого не залежу, прагну бути незалежною, всього домагатись сама. Відношуся з великою повагою до всіх родичів. Не проти спілкування, дружби. Якщо вони мене не приймають - це їхня справа. Якщо ми не рідні по духу люди, чому ми повинні спілкуватись?!"

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Ксенію Собчак не любить сестра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути