Ексклюзиви
пʼятниця, 06 березня 2009 12:36

Ксенія Собчак розповіла про свого коханця (ФОТО)

Телеведуча та світська левиця Ксенія Собчак ревно оберігає свій титул генератора сенсацій. Зрозуміло, за кількістю скандальних подій і гучних інцидентів у російському шоу-бізнесі з нею не порівняється ніхто - і коня на скаку зупинить, і літак на злеті. Напередодні жіночого свята 8 Березня Ксюша вирішила не залишати публіку без розваг і розкрила одну зі своїх таємниць. А саме ім"я свого улюбленого чоловіка.

Ксенія може з успіхом давати поради, як вийти заміж за олігарха, але сама вона надає перевагу дещо іншому типу чоловіків. Правда, якому саме, до нещодавнього часу було неясно. Собчак прагнула не афішувати своє особисте життя і навіть засуджувала тих, хто розповідав подробиці сварок і розлучень зі своїми чоловіками на публіці. Але тепер зірка вирішила поміняти концепцію.

В інтерв"ю "Комсомольській правді" телеведуча офіційно повідомила ім"я свого улюбленого чоловіка. "Хочу офіційно заявити, що я міняю концепцію, - заявила Ксенія. - Завжди вважала, що не потрібно розповідати про особисте життя. Мовляв, це руйнує стосунки. Напевно, так воно і є. Проте я зіштовхнулася з іншою проблемою. "Комсомольська правда" - це перше видання, якому заявляю, і це стане головною сенсацією: хочу, щоб ви опублікували велику фотографію з підписом: "Дмитро Савицький - коханий чоловік Ксенії Собчак"".

Також Ксенія визнала потрібним попередити, що її чоловік належить тільки їй, і решті дівчат навіть незначних поглядів кидати в його сторону не варто. Бо інакше...

"Я хочу, щоб всі дівчата знали, що Діма Савицький - це мій молодий чоловік. І якщо не дай бог кого-небудь з ним побачу, то - я людина експресивна - розправа буде жорстокою! Хочу, щоб було написано: "Не підходьте до цього чоловіка, а то уб"ю!"".

День 8 Березня Ксенія вважає просто зайвим приводом провести час з улюбленою людиною. Вона відзначає, що Дмитро постійно влаштовує свята навіть з сірих буднів. Ксюша розповіла, що зазвичай батьки її колишніх молодих людей ставилися до неї погано через її образ. Але з Тетяною, мамою Савицького, у неї прекрасні стосунки.

За матеріалами Kleo.ru, КП

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак розповіла про свого коханця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути