понеділок, 09 липня 2012 16:52

Ксенія Собчак ігнорує питання про свою вагітність

Автор: Twitter Ксенії Собчак
  Телеведуча ігнорує питання про вагітність
Телеведуча ігнорує питання про вагітність

Ксенія Собчак опублікувала у своєму мікроблозі фотографію, яка вмить викликала безліч питань у читачів з приводу того, чи не вагітна вона. Ксенія принципово ігнорує розмову на цю тему.

Скандальна телеведуча Ксенія Собчак опублікувала у своєму мікроблозі чергову провокаційну фотографію. На ній дівчина в незвичайному для світської левиці вбранні. "Коли людина так одяглась у вихідний, це і є "неприйняття свого віку"?", - підписала Ксенія своє фото.

Але, як не дивно, інтерес у читачів її Twitter викликав інтерес зовсім інший момент. Так, у вічно стрункої Собчак помітно проглядається животик. Звісно, можна було б припустити, що Ксенія просто поправилась. Але і це припущення занадто малоймовірне: телеведуча ніколи не була схильна до повноти, та й так швидко неможливо "округлитися" до такої міри, що животик досить різко виступає вперед. Одна з читачок прямо запитала Ксенію, чи не вагітна вона. Ось тільки Собчак принципово ігнорує питання.

ВІДЕО: Ксенія Собчак попрощалася з "Домом-2" зі сльозами на очах

Нагадаємо, нещодавно роман Ксенії Собчак та Іллі Яшина підтвердився. Опозиціонер розвіяв чутки, опублікувавши у своєму мікроблозі фотографію записки Ксенії, в якій вона називає Іллю своїм "коханим чоловіком". Якщо Собчак таки вагітна, то ймовірно саме Яшин є батьком майбутньої дитини.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак ігнорує питання про свою вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути