Ексклюзиви
середа, 17 липня 2024 15:49

Ксенія Мішина у Нью-Йорку влаштувала зйомку в бордовому латексі
5

Ксенія Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Українська акторка Ксенія Мішина поділилась враженнями від життя в Америці. Подорожувати США зірка поїхала з сином Платоном.

У своєму Instagram жінка опублікувала кадри, на яких позувала в бордовому латексному костюмі. Образ доповнила тренчем, насиченим макіяжем і розпущеним волоссям.

"Все свідоме життя я відчувала симпатію до Америки, не перебуваючи там. Можливо це пов'язано з професією, можливо зі спогадами з минулих життів. Загалом, мій тритижневий досвід справді виявився цікавим, наповнюючим , яскравим. Галопом Америкою ми з сином пробіглися знатно. І, чесно кажучи, я так і не зрозуміла людей, які систематично скаржаться на цю країну. Чи то мені часу не вистачило розглянути темні сторони, чи погляди у нас різні", - почала свою розповідь Ксенія.

Далі Мішина розвіяла основні стереотипи життя в США.

"Отже, висновки: найбільша кричуща з багатьох куточків проблема - "в Америці пластмасові фрукти та овочі" на моєму досвіді виявилася банальним стереотипом. Вірите, смачніше абрикосів я не їла. Приголомшливі супермаркети із зеленими корнерами, де є все - від найсвіжіших овочів, фруктів та купи хелсі продуктів з крутими складами до гарячої смачної здорової їжі, не відходячи від каси", - зазначила акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Саліванчук серйозно травмувалася на відпочинку в Хорватії: фото

Додала, що в Америці люди виявилися привітними й часто піднімали її настрій своєю посмішкою. Але на думку Ксенії, жити там дуже дорого.

"Швидкість досить висока. Хоча ми і побували тільки в найбільш концентрованих містах. Але думаю згодом цей момент вирішується самодисципліною. Іноді підводив сервіс. Зауважила, що часом у них орієнтир більше на картинку, ніж на зміст та комфорт. А загалом, побувавши в одній із передових світових країн, побачивши рівень прогресу та іновацій, мені стало дивно усвідомлювати, що наш ворог не соромиться претендувати на входження до списку хедлайнерів, з такими примітивними смислами і такими ж примітивними штатами як воронеж, орел, краснодар та інша х**ня", - підсумувала знаменитість.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kseniia Mishyna 🇺🇦 (@misha.k.ua)

Раніше Мішина показала, як відсвяткувала день народження сина Платона. Хлопчику виповнилося 12 років. Зранку Ксенія прикрасила будинок кульками й величезною цифрою 12 з підсвіткою. Крім цього дозволила не йти синові до школи й зазначила, що "найкращий подарунок - день без навчання". Після чого відвела Платона в Макдональдс.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Мішина у Нью-Йорку влаштувала зйомку в бордовому латексі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути