пʼятниця, 28 вересня 2012 11:31

Ксенії Собчак повернули 1,5 мільйона євро

Ксенії Собчак повернули 1,5 мільйона євро
"Щастя - це коли у тебе мільйон відняли, а потім повернули", зізналася Собчак Фото: ИТАР-ТАСС

Слідство повернуло скандальній телеведучій Ксенії Собчак приблизно півтора мільйона євро, вилучених під час обшуку в червні. Співробітники правоохоронних органів вказали, що телеведуча не ухилялася від податків.

"Собчак сповіщена про повернення грошей", - повідомили в прес-службі Слідчого комітету Росії. Слідчі з'ясували, що телеведуча не ухилялася від сплати податків. "Проведена за дорученням слідчого камеральна податкова перевірка фактів ухилення Ксенії Собчак від сплати податків не виявила", - йдеться в повідомленні.

У Слідчому комітеті зазначили, що тепер немає підстав для подальшого зберігання вилучених коштів, тому "слідчим прийнято рішення про їхнє повернення власниці". Гроші відправлені безготівковим переказом на рахунки телеведучої.

Телеведуча заявила, що вона щаслива з приводу рішення правоохоронних органів повернути їй 1,5 мільйона євро. "Тепер я точно знаю, щастя - це не коли ти заробив мільйон. Щастя - це коли у тебе мільйон відняли, а потім повернули", - повідомила Собчак у своєму Twitter.

Її адвокат Генрі Рєзник відзначив, що Собчак не буде подавати скарги на правоохоронні органи у зв'язку з тим, що повернення грошей було таким довгим. "Ми повністю задоволені", - заявив він.

Нагадаємо, що на початку червня 2012 Слідчий комітет провів обшук у квартирі Ксенії Собчак в рамках розслідування справи про заворушення під час мітингу на Болотній площі 6 травня. У квартирі телеведучої була виявлена велика сума в валюті і рублях, які були розфасовані по конвертах (більше мільйона євро, 480 тисяч доларів і 480 тисяч рублів). Пізніше була призначена перевірка декларації про доходи телеведучої за 2011 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ксенію Собчак запідозрили у вагітності

10 вересня Мосміськсуд визнав законною відмову слідства повернути Собчак гроші, вилучені в ході обшуку. "Гроші не повернули", - написала тоді вона в своєму Twitter.

Таким чином, суд відхилив скаргу адвоката Собчак Генрі Рєзніка на рішення Басманного суду Москви, який відмовився зобов'язати слідство повернути грошові кошти. Служителі Феміди пояснили, що дане питання знаходиться в компетенції не суду, а слідчого.

Зараз ви читаєте новину «Ксенії Собчак повернули 1,5 мільйона євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути