четвер, 10 листопада 2011 18:18

Ліжко, на якому помер Майкл Джексон, продадуть з аукціону

Ліжко, на якому помер Майкл Джексон, продадуть з аукціону

Меблі і предмети побуту з дому Майкла Джексона виставлені на аукціон, серед них двоспальне ліжко, на якому помер "король поп-музики" два з половиною роки тому, пише в четвер газета Independent.

Аукціонний дім Julien's Auctions серед інших лотів виставив на торги грифельну дошку, яку Джексон використовував для домашнього листування зі своїми трьома дітьми. На дошці досі зберігся напис, зроблений дитячим почерком: "Я (малюнок сердечка) тата. ПОСМІХАЙСЯ - це безкоштовно".

Крім того, з молотка підуть картини французьких художників - Анрі Руссо і Моріса Утрілло — які прикрашали будинок.

"Ми хочемо зберегти ці предмети для історії", - заявив глава аукціонного дому Даррен Джульєн.

Передбачається, що торги майном Джексона пройдуть 14 листопада в Лос-Анджелесі.

У понеділок колегія присяжних визнала винним у ненавмисному вбивстві Джексона його особистого лікаря - кардіолога Конрада Мюррея. Медик був арештований в приміщенні суду після оголошення вердикту, вирок йому буде винесений 29 листопада.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя в своєму будинку в Лос-Анджелесі. Як встановило слідство, його особистий лікар дав музикантові надмірну дозу препарату пропофол, який у взаємодії з іншими препаратами, у тому числі заспокійливими, став причиною загибелі співака.

Зараз ви читаєте новину «Ліжко, на якому помер Майкл Джексон, продадуть з аукціону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі