середа, 26 жовтня 2011 13:10

Джексон звільнив медсестру, яка відмовилась дати йому пропофол

Джексон звільнив медсестру, яка відмовилась дати йому пропофол

Медсестра, яка працювала у "короля поп-музики" Майкла Джексона, дала у вівторок свідчення у суді у справі про його смерть, сказавши, що знаменитий співак за два місяці до відходу з життя буквально благав її дати йому сильне снодійне, а коли вона відмовилася зробити це, то була звільнена, повідомляє нью-йоркська газета "Дейлі ньюс".

Медсестра Шерілін Лі була викликана у вівторок в якості свідка до суду в Лос-Анджелесі захистом Конрада Мюррея, особистого лікаря "короля поп-музики". Він звинувачується в ненавмисному вбивстві, оскільки, як стверджується, дав музикантові надмірну дозу пропофолу, який у взаємодії з іншими препаратами, в тому числі і заспокійливими, став причиною загибелі Джексона.

За словами Шерілін Лі, співак у квітні 2009 року просив її дати профопол під комерційною назвою "Діпріван".

"Він подивився на мене і сказав: Те, що мені потрібно, це щось, що допоможе мені заснути прямо зараз, і єдине, що мені допоможе зробити це, - Діпріван", - цитує слова медсестри "Дейлі ньюс".

За даними газети, медсестра спробувала пояснити Джексону, чому не варто приймати ці сильнодіючі ліки.

У відповідь, як свідчила Шерілін Лі, співак, посилаючись на великий завал роботи, сказав: "Я знаю, це вирубає мене, як тільки потрапить мені в вену".

Тоді це було її останнє відвідування будинку Майкла Джексона, пише газета.

Захист сподівався, що свідчення медсестри Шерілін Лі переконають суд у тому, що Майкл Джексон був складним пацієнтом, який був глухий до попереджень лікарів про небезпеки сильних анестетиків. Проте звинувачення, навпаки, поставило відмову медсестри в приклад, щоб довести провину Мюррея. Якщо це вдасться, він може отримати до чотирьох років в'язниці і втратити ліцензію лікаря.

Мюррей не визнає себе винним, стверджуючи, що Джексон прийняв ліки понад дозу без його відома, що і призвело до смерті співака.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя в Лос-Анджелесі.

Адвокати Мюррея мають намір запросити до суду всього близько 15 свідків. Один з них Аллан Метцгер, який виступив напередодні, також визнав, що зустрічався з Джексоном за місяць до його смерті і той попросив у нього якесь сильне снодійне. Лікар відмовився прописувати Джексону пропофол.

Зараз ви читаєте новину «Джексон звільнив медсестру, яка відмовилась дати йому пропофол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути