вівторок, 14 січня 2014 15:47

Кривошапко пояснив, чому торік виступав на Антимайдані

Кривошапко пояснив, чому торік виступав на Антимайдані
Фото: donbass.ua

Співак Олександр Кривошапко не шкодує про те, що він співав на Антимайдані в грудні минулого року. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Зіркам зараз популярно виступати на Євромайдані. Тому багато артистів тупо засцяли йти на Антимайдан. Хоча багато хто із задоволенням пішов би. Я заспівав там, там були люди з моїх країв - Маріуполя, Донецька, Донецької області. Чому Вакарчук і Лижичко співають для своїх, а я що не можу зробити це для своїх жителів? Не знаю, яким чином туди звезли людей, за гроші, чи не за гроші, для мене це не має ніякого значення. Я людина аполітична. І виступав там не за Партію регіонів, і не проти опозиції. Я виступав для людей на Європейській площі", - повідомив він.

Тепер він не боїться, що його концерти почнуть бойкотувати.

"Ні, я цього не боюсь, хоч багато хто і розкритикували моє рішення. Але багато хто й підтримав. Я не пропагандував якісь політичні цілі, не намагався когось образити і не називав партій. Боятися мені нічого. Боятися можна тоді, як щось погане зробив", - запевняє Олександр.

Між тим на Євромайдані співак теж був.

"А як же? Я за дух України. Коли ті сволочі потоптали людей 30 листопада, я із самого ранку вийшов на Михайлівську площу. Був там до шостої вечора разом із своїми друзями. І при тому я лишався космополітичною людиною, а не політичною проституткою. І навіть перед тим, як виступити на Антимайдані, я теж заходив на Євромайдан", - зізнався Кривошапко.

Зараз ви читаєте новину «Кривошапко пояснив, чому торік виступав на Антимайдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути