Ексклюзиви
вівторок, 30 серпня 2011 12:47

Крістіна Річчі носить старі сукні

Крістіна Річчі знялася у фотосесії для вересневого номеру журналу Nylon. А в супровідному інтерв'ю актриса розповіла не тільки про свою роботу, але і стильні хитрощі.

Зараз 31-річна дівчина знімається в серіалі Pan Am. Сюжетна лінія серіалу розгортається навколо особистого життя однієї зі стюардес, яку грає Річчі, на тлі інших співробітників відомої авіакомпанії. Дія відбувається в 60-х.

"Багато сценаріїв, які можна віднести до кращих, написані саме для телесеріалів, - пояснює свій вибір Крістіна. - Та й сама я проводжу багато часу перед телевізором. Один час я навіть мріяла займатися саме роботою на ТБ".

Крістіна Річчі знаменита в середовищі режисерів тим, що не любить грати звичайних людей, вона воліє поставати в складних суперечливих образах.

"Ці стюардеси виглядали як гламурні символи, - розповідає актриса про новий серіал. - Вони пишалися тим, що вітали пасажирів на борту, а самі пасажири в той же час відчували гордість від того, що вони відправляються в політ. Ця робота давала жінкам ту свободу, якої вони не могли отримати в звичайному житті в той час".

Повідомила Кріс і стильну премудрість. Зірка обожнює вінтажні вбрання, але як відрізнити те, що потрібно, від звичайного мотлоху? "Я запитала свого стиліста: "Чи існують правила, згідно з якими річ стає вінтажною?". Подумавши, ми прийшли до висновку, що для цього необхідний час, приблизно сім років. І ось тепер я із задоволенням ношу мої сукні Alaia, в яких з'являлася сім років тому".

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Річчі носить старі сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути