понеділок, 01 квітня 2013 11:22

Крістіна Орбакайте показала свою дочку

Співачка Крістіна Орбакайте і її родина влаштували пишне свято на честь Клави. Крихітці виповнився рік.

"Сьогодні рівно рік виповнюється Принцесі Клавдії! Вітаю всю велику родину, починаючи від Алли і закінчуючи Крістіною, щасливою мамою трьох! Гуляємо! - написав 30 березня у своєму Twitter Філіп Кіркоров. День народження дочки Крістіни Орбакайте і Михайла Земцова велика родина відсвяткувала в будинку Максима Галкіна і Алли Пугачової в селі Грязь. Алла Пугачова особисто прикрашала сімейний замок квітами і повітряними кулями.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Крістіна Орбакайте показала зворушливе фото з сином

Філіп Кіркоров зробив кілька знімків зі свята і, розмістивши їх в твіттері, супроводжував своїми коментарями: "Весь Замок потопає в квітах і кулях в честь Клавдії! Алла особисто прикрашала!) усе з величезною любов'ю!) Happy Birthday!)". А інший знімок, на якому Клава постає, сидячи за кермом подарованого їй автомобіля, поп-король підписав: "Старші брати і молодшенька героїня Бала Клавдія з мамою!! Настрій-супер!)".

Сама Крістіна також розповіла своїм шанувальникам про радісну подію у своєму мікроблозі, виставивши фото маленької дочки, яку зворушливо підписала "Мій Янгол". Численні фанати співачки тут же стали невпинно коментувати знімок: "Маленька принцеса! Красуля :) щастя і здоров'я!", "Нічого собі! Такий ясний погляд! Дуже мила!", "Крістіна, викладайте більше фото малятка!"," Така гарненька)))", "Яка красуня! На тата схожа!".

Нагадаємо, дочка Крістіни Орбакайте і Михайла Земцова народилася 30 березня 2012 року в Маямі. Після народження дівчинки сім'я якийсь час жила в США. І лише потім перебралася до Москви.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Орбакайте показала свою дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути