вівторок, 22 травня 2018 17:27

Кріштіану Роналду відпочив зі своєю апетитною нареченою на пляжі
26

Кріштіану Роналду, Джорджина Родрігез
Кріштіану Роналду, Джорджина Родрігез
Кріштіану Роналду, Джорджина Родрігез
Кріштіану Роналду, Джорджина Родрігез
Кріштіану Роналду, Джорджина Родрігез

Перед фіналом Ліги чемпіонів 33-річний нападник "Реала" Кріштіану Роналду разом зі своєю 24-річною коханою Джорджиной Родрігес полетів на Ібіцу.

Тут закохані цілі дні проводять на пляжі, насолоджуючись чудовою погодою, сонячними ваннами і хвилями Середземного моря. Папарацці вони не помічають, обіймаючись і цілуючись на очах у всіх.

Компанію парі склав старший син футболіста, семирічний Кріштіану Роналду-молодший, а ось молодших дітей знаменитого спортсмена - дочки від Джорджіни і близнюків від сурогатної матері - поки поруч з ним не було видно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зоряні красуні в "голих" сукнях і схудла Джанет Джексон без штанів: поп-виконавці прийшли за музичною премією

У листопаді 2016 го знаменитий футболіст почав зустрічатися з моделлю Джорджиной Родрігес, яка вже через рік подарувала коханому доньку Алану. Буквально за пару місяців до цієї радісної події на світ з'явилися близнюки Єва і Матео, яких виносила сурогатна мати, чиє ім'я не розкривається.

26 травня, в Києві відбудеться фінал Ліги чемпіонів, за кубок якого в цьому році борються іспанська "Реал" і британський "Ліверпуль".

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду відпочив зі своєю апетитною нареченою на пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути