середа, 01 вересня 2021 15:02

Крихітні купальники й сонячні пляжі: де відпочивали українські зірки
8

Ірина Федишин показалась в купальнику на відпочинку в Болгарії.
Фото: Instagram.com/ irynafedyshyn
Вікторія Смеюха цього літа відпочивала в Албанії.
Виконавиця Настя Каменських, яка виступає під сценічним ім'ям NK, ділилась фото з хорватського відпочинку
Телеведуча Леся Нікітюк похизувалася пляжним фото з відпочинку в Чорногорії
Анна Трінчер показала фото з відпочинку в Чорногорії

Перший день осені ще спонукає згадати спекотне літо. А якщо воно було насиченим подорожами, новими зустрічами та активним відпочинком, то й поготів. Співачка Ірина Федишин опублікувала в Instagram фото, на якому позує в яскравому купальнику в сонячній Болгарії. Саме там нещодавно провела відпустку.

Де відпочивали цього літа інші українські зірки, читайте в матеріалі Gazeta.ua.

Співачка та ексучасниця дуету "НеАнгели" Вікторія Смеюха в серпні потішила себе подорожжю в Албанію. До речі, пляжні фото у Вікторії завжди оригінальні. Вона вміє обирати цікаві ракурси. А ще в її гардеробі понад 300 купальників.

Виконавиця Настя Каменських наробила безліч спекотних фото на відпочинку в Хорватії, де була наприкінці липня. А ось на початку літа відпочивала в Мексиці.

Телеведуча Леся Нікітюк улітку неодноразово дозволяла собі відпочинок у теплих країнах, демонструючи шанувальникам струнку фігуру в купальниках. Особливо гарні фото зробила в Чорногорії.

Акторка й співачка Анна Трінчер також днями похизувалася світлинами із відпочинку в Чорногорії. Водночас зауважила, що природа в цій країні настільки гарна, що вона на світлинах не використовувала фільтри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зухвале позування топлес від Dj Nana й Кендал Дженнер голяка - чим хизуються зірки в мережі

Блогерка Софія Стужук, за життям якої в мережі стежать понад 5,5 млн підписників, постійно ділиться світлинами з відпочинку на різноманітних курортах. У серпні на заздрість усім Стужук релаксувала на Мальдівах.

Співачка Анна Сєдокова теж має, чим похвалитися. Вона дозволила собі розкішний відпочинок на березі Атлантичного океану в Маямі.

У липні співачка Оля Полякова поєднала роботу й відпочинок у Туреччині. А в серпні гайнула на відпочинок зі старшою донькою Марією. Вони відпочивали у французькому місті Ніцца.

Виконавиця Ольга Цибульська відправила сина Веніаміна до школи. Цьогоріч він першокласник. Новиною поділилася в Instagram. Також показала фото, на яких постала в небесно-блакитній квітчастій сукні. Веніаміна вбрала в темно-зелений костюм. У дописі побажала сину успіху в навчанні.

Зараз ви читаєте новину «Крихітні купальники й сонячні пляжі: де відпочивали українські зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути