понеділок, 12 листопада 2018 14:29

Крейг Девід везе до Києва шоу, яке підкорило Європу

Крейг Девід везе до Києва шоу, яке підкорило Європу
Хіт Крейга Девіда "7 days" потрапив у топ-10 Billboard і був проданий тиражем 4,5 млн примірників

Британський співак і автор пісень Девід Крейг виступить в українській столиці 16 грудня у клубі Stereo Plaza з найбільш обговорюваним DJ-шоу TS5, яке вже підкорило Європу.

Крейг вже пообіцяв, що привезе до Києва багато несподіваних сюрпризів. Наприклад, він виконає свою головну новинку – сингл "I know you", який записував у тандемі з англійською інді-поп-групою Bastille.

У 2016-му він випустив диск "Follow ing my intuition", який потрапив у топ-10 чартів більш ніж у 30 країнах світу. Минулого року у музиканта стався новий виток у творчості – його сингл "Walking away" очолив численні світові хіт-паради. Рік, що минає, 2018-й, взагалі називають проривом у кар'єрі Крейга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, де знімають шосту частину "Термінатора"

Дует Крейга зі Стінгом "Rise and fall" посів друге місце у британському чарті Billboard. Елтон Джон називає Девіда надією британської поп-музики. Навіть живий класик Стіві Вандер виявив бажання співпрацювати з Крейгом. Після виходу його дебютного альбому, який був проданий тиражем 1,5 млн копій в одних тільки США, критики назвали його номером один серед музикантів.

На рахунку 37-річного Крейга – 15 млн проданих альбомів по всьому світу і кілька номінацій "Греммі". Його хіт "7 days" потрапив у топ-10 Billboard і був проданий накладом 4,5 млн примірників. Тільки за останній рік цей трек скачували 290 млн разів. Його диск "Slickert han you raverage" двічі ставав платиновим, а альбом "Trust me", випущений у 2007 році, став золотим.

Зараз ви читаєте новину «Крейг Девід везе до Києва шоу, яке підкорило Європу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути