Ексклюзиви
неділя, 11 березня 2018 01:45

Козловський відзначив 33-річчя: в мережі з'явилися фото святкування

Козловський відзначив 33-річчя: в мережі з'явилися фото святкування
Віталій Козловський відзначив день народження. Фото: facebook.com/VitaliyKozlovskiy

6 березня 2018 року популярному співакові Віталію Козловському виповнилося 33 роки. Як стверджує сам співак, 33 роки - це всього лише цифра і він перестав замислюватися про те, що значить вік.

Фотографії зі святкування опублікувала українська актриса Ольга Сумська в Facebook.

"У 10 років мені здавалося, що в 20 я вже буду дуже дорослим. В 20 я думав, що 30 - це вже зрілість і майже наступаюча старість. Що я думаю зараз з приводу 40 в свої 33, що настали? А я перестав думати про такі дурниці. Адже з часом мені стало гранично ясно, що кількість прожитих років - це всього лише цифри. А заглиблюючись в кількість, ми себе обмежуємо, як мінімум в свободі. Кожен новий рік мого життя дає мені нове, потрібне, невідоме раніше. Я не боюся віку. Я ціную і поважаю його. Адже це мій багаж, моя історія, мої помилки, мої поразки, мої перемоги! І щороку - це новий старт! " - написав виконавець в соціальних мережах.

На святкуванні дня народження співака були присутні чоловік Сумської Віталій Борисюк, український дизайнер Олена Бернацька, ведуча програми "Орел і Решка" Леся Никитюк і піар-менеджер Віталія Козловського Юлія Бакуменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти гомосексуаліст" - Приходько розкритикувала Козловського

Український співак Віталій Козловський після розриву з нареченою виклав фото себе повністю голого. Відвертий знімок Козловський показав в Іnstagram, а у пості детально написав, яку саме дівчину він шукає.

Зараз ви читаєте новину «Козловський відзначив 33-річчя: в мережі з'явилися фото святкування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути