середа, 24 серпня 2022 13:27

Спецтема: Війна Росії проти України

"Кожне слово в саме серце" – Барських вразив фанів святковою піснею "Україна"

"Кожне слово в саме серце" – Барських вразив фанів святковою піснею "Україна"
Виконавець Макс Барських до 31-го Дня Незалежності презентував патріотичну пісню з назвою "Україна". Фото: instagram.com/max_barskih

Виконавець Макс Барських до 31-го Дня Незалежності презентував патріотичну пісню з назвою "Україна".

Цей трек став четвертою українськомовною роботою музиканта від початку повномасштабної війни. Музичною новинкою поділився в YouTube.

"Усі ці пів року війни я ставлюся до музики, як до чогось, що відбувається не зі мною, до чогось із минулого. Поки що я не знайшов нового себе. Не до кінця розумію, що буде завтра, мабуть, як і усі ми. Але знаю напевно, що багатьом музика допомагає, зцілює рани. Крізь пісню ми передаємо наші мрії й проєктуємо найсвітліші бажання", – прокоментував Барських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Боротимуся за правду" – чим займаються українські зірки під час війни

Фанати зірки прокоментували прем'єру:

"За душу бере, дякую Максе!", "Максе, дякуємо. Кожне слово в саме серце. Твої пісні зараз дуже важливі для нас, слухачів. Продовжуй творити", "Неймовірне виконання. Щиро дякую".

Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає День Незалежності. Однак цьогоріч важлива дата відбуватиметься без урочистостей. 31-а річниця припала на 182-й день повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну.

Привітати українців встигли не лише політики та західні союзники, а й українські знаменитості. Gazeta.ua розповідає, як представники шоубізнесу вітають Україну з Днем Незалежності.

Зараз ви читаєте новину «"Кожне слово в саме серце" – Барських вразив фанів святковою піснею "Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути