четвер, 22 квітня 2010 17:20

Кортні Лав не хоче змінювати псевдонім

Кортні Лав не хоче змінювати псевдонім

Представник співачки Кортні Лав спростував повідомлення низки ЗМІ про те, що зірка збирається відмовитися від звичного сценічного псевдоніму, пише в четвер британська газета Guardian.

"Журнал NME вирвав її слова з контексту", - цитує газета заяву представника зірки телеканалу MTV.

В середу низка ЗМІ повідомила про те, що Кортні Лав вирішила відмовитися від свого сценічного псевдоніму і зажадала, щоб до неї зверталися на справжнє ім"я - Кортні Мішель Харрісон.

"Кортні Лав мертва. Ми любимо її на сцені, але вона не потрібна мені в звичайному житті", - навів сайт ВВС її слова, сказані в інтерв"ю журналу NME.

У трейлері, що передує виходу документального фільму про Кортні, який був знятий NME спільно з онлайн-телеканаломVBS.TV, співачка дійсно говорить наступне: "Я відчуваю, що переросла це ім"я. Бути Кортні Лав було дійсне чудово, але тепер воно стало головним болем". Проте, її представник наполягає на тому, що ЗМІ помилково розцінили ці фрази як заяву про повернення зірки до імені, даного їй при народженні.

Рок-співачка і вдова лідера групи Nirvana Курта Кобейна, Кортні Лав випустила диск Nobody"sDaughter цього року. Зараз вона знаходиться в турне на підтримку нового альбому.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Кортні Лав не хоче змінювати псевдонім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути