вівторок, 14 березня 2017 14:25

Королівська вакансія: Кейт Міддлтон шукає нового помічника

У британському королівському палаці з'явилася вакансія. Для герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон шукають нового секретаря. Теперішній помічник Ребекка Дікон збирається йти з посади на початку літа.

Автор: club.osinka.ru
  Кейт Міддлтон з помічницею Ребеккою Дікон
Кейт Міддлтон з помічницею Ребеккою Дікон

Помічниця покидає посаду через одруження. Цього місяця вона побереться з Адамом Прістлі. Королівська родина дозволила їй провести свою урочисту церемонію в Королівській каплиці Сент-Джеймского палацу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон на найважливіші заходи обирає однакові прикраси

"Їх королівська високість неймовірно вдячна за важку роботу і підтримку, яку Ребекка Дікон надавала, і бажає їй успіхів на наступному етапі кар'єри", - заявила прес-служба королівської сім'ї.

Подробиці вакансії поки не розголошують. Відомо лише, що особистий асистент повинен постійно перебувати з герцогинею, стежити за її розкладом і в потрібний момент прийти на допомогу. Розпочати роботу новий помічник має в червні.

Ребекка Дікон була помічницею Кейт 5 років. Вона відповідала на листи і запити, інформувала герцогиню про майбутні зустрічі та події. Всього на королівську сім'ю Ребекка пропрацювала 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Королівська вакансія: Кейт Міддлтон шукає нового помічника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути