вівторок, 08 вересня 2020 20:22

Корейський лейбл H1ghr Music Records представляє перший музичний збірник

Корейський лейбл H1ghr Music Records представляє перший музичний збірник
В середині серпня H1ghr Music випустили сайфер "The Arrival", який став титульним треком в альбомі "Red Tape". Фото: надано піар-агентом артиста

Міжнародний хіп-хоп лейбл H1ghr Music представляє свою першу збірку, яка складається з 2 частин.

Цей проєкт є знаковим для лейбла і присвячений їх 3-річчю. Збірник представлений альбомами "H1ghr: Red Tape" і "H1ghr: Blue Tape". Вихід "H1ghr: Red Tape" відбувся 2 вересня. Реліз другого альбому "H1ghr: Blue Tape" запланований на 16 вересня. Крім популярного в Кореї хіп-хоп артиста і генерального директора лейблу Джея Пака, H1ghr Music представляє музикантів різних поколінь корейської та американської хіп-хоп сцени, таких як: Sik-K, pH-1, Woodie Gochild, Golden, GroovyRoom, Cha Cha Malone, 28AV.

Раніше Джей Пак анонсував вихід збірки, заявивши: "Продюсери, артисти й репери, продовжуйте боротися! Ми люди, які підтримують і розвивають цю культуру, за межами хіп-хоп шоу на виживання "Show Me The Money". Платформу будує культура, а не навпаки".

В середині серпня H1ghr Music випустили сайфер "The Arrival", який став титульним треком в альбомі "Red Tape". Відеокліп показує взаємозв'язок між виконавцями лейблу, втілюючись в енергійному, ритмічному фрістайлі, виконаному під загальний біт.

Шанувальників лейбла також порадує проєкт "How we rock" з альбому "Red Tape" - спільний трек Джея Пака з іншими реперами H1ghr Music. Пісня і кліп демонструють зростання кожного артиста в музичній індустрії. Відео "How we rock" об'єднує яскраві моменти в кар'єрі реперів у вигляді колажу на білому полотні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки співали на Софіївській площі безкоштовно - Офіс президента

Жорсткий, розв'язний і енергійний реп-альбом "Red Tape" присвячений історії корейського хіп-хопу, втілюючи пристрасть H1ghr Music до музики. Легкий, мелодійний і розслабляючий хіп-хоп альбом "Blue Tape" надихає і зцілює слухача, даючи можливість підзарядитися, ніби ковток свіжого повітря.

Альбом "1990" співака Макса Барських — один з найбільш очікуваних музичних релізів цього року. Презентація платівки заплановано на 9 жовтня. Після гучних прем'єр, на які чекали шанувальники Барських, музикант готовий представити головну інтригу цього року — новий альбом. Артист також назвав пісні з майбутнього альбому.

Зараз ви читаєте новину «Корейський лейбл H1ghr Music Records представляє перший музичний збірник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути