середа, 12 травня 2021 17:01

Ковзани, замшеві туфлі та шопінг в Еміратах - Шоптенко та Яма поділилися нелогічними вчинками
10

У 12-му випуску інтелектуально-розважального шоу "Де логіка?" змагалися танцюристка Олена Шоптенко й фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна проти хореографів-танцюристів Влада Ями та Євгена Кота. Дві зіркові команди боролися за призи "Залізна логіка", розгадуючи загадки й ребуси в чотирьох раундах і фіналі. Завдання мають перевірити логіку, кмітливість, уважність і швидкість мислення учасників.

За лаштунками шоу на "Новому каналі" зіркові гравці розповіли про свої найнелогічніші покупки в житті.

"Напевно, у кожної людини є якийсь спортивний інвентар, який просто стоїть удома. Я вирішила, що мені хочеться займатися фігурним катанням, тому купила ковзани. Але за рік вони стали мені малі. Взула їх лише раз. А потім ще й відкрила безліч ковзанок, де можна взяти ковзани напрокат", - поділилася Саніна.

Яма згадав випускний зі школи.

"Моя найнелогічніша покупка – це, напевно, взуття на випускний вечір у школі. Наприкінці 11-го класу ми з батьками пішли на ринок і знайшли нереально круті замшеві туфлі. Я розумів, що вони мені були малі, та не встояв. Адже красиві. Зрозуміло, що впродовж випускного я сильно натер ноги. І, до речі, потім зі сльозами на очах одягав їх ще багато разів. Усе тому, що просто соромився зізнатися батькам, що взуття замале", - зауважив хореограф.

Влад Яма грав у команді з Євгеном Котом
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Чоловіки придумали назву "Все або нічого"
Олена Шоптенко грала в команді з Юлією Саніною
Жінки назвалися "Танцюльки"
За трофеї "Залізна логіка" змагалися Влад Яма, Євген Кот, Юлія Саніна та Олена Шоптенко

Шоптенко зізналася, що найбільш нелогічним вчинком у її житті був цілий шопінг.

"Літала якось на п'ять днів сама в ОАЕ. У мене з'явилася можливість поїхати на екскурсію в Дубаї. Я була переконана, що хоч Емірати й арабська країна, але в столиці точно безпечно. Провела день чудово. Оскільки була сама, пробіглася швиденько запланованими чотирма головними локаціями, і була задоволена. Отже, усе пройшло настільки прекрасно, що в мене з'явилась ідея поїхати наступного дня ввечері в центр іншого міста - Аджман - за арабськими солодощами. Попри те, що ОАЕ – космополітична країна, там було дещо страшно. У супермаркеті я була чи не єдиною туристкою зі світлим волоссям, тож заговорити зі мною, познайомитися чи щось запитати хотіли всі. Я ледве вибралася з центру того міста після шопінгу. Здається, що бігла найшвидше в житті. Дякувати Богу, що обійшлося без проблем. І я таки встигла купити солодощі для рідних. Але висновок: краще в невеликих арабських містах самій не гуляти", - згадала танцюристка.

Перед початком шоу кожна команда придумала собі назву. Жінки назвалися "Танцюльки", а чоловіки – "Все або нічого".

У першому раунді "Що спільного" вперед вирвалися чоловіки. Завданням було знайти, що об'єднує три різні картинки. Яма й Кот відгадали три загадки, а Шоптенко й Саніна – дві.

Другий раунд "Третій зайвий" закінчився з рахунком 5:2 на користь жінок, які швидко наздогнали суперників. У третьому "Плюс-мінус" учасники асоціативно поєднували чи роз'єднували дві картинки, щоб вийшло щось третє. Раунд завершився перемогою жінок. Четвертий раунд "Вгадай мене", де учасники вгадують з анімаційних роликів назви фільмів, мультфільмів і серіалів, знову приніс бал жінкам. Перед фіналом вони лідирують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Скільки платять?" - Решетнік зізнався, про що його найчастіше запитують

У фінальному раунді "Логічний пінг-понг" учасники відгадували ребуси на спільну тематику. У 12-му випуску шоу це були українські артисти. Більшу кількість балів вдалося отримати Шоптенко та Саніній, тож вони перемагають та отримують призи-гирі "Залізна логіка".

В 11-му випуску шоу "Де логіка?" за трофеї "Залізна логіка" змагалися дві сімейні пари: гуморист Ігор Ласточкін із дружиною Анею та музикант Сергій Бабкін із коханою Сніжаною. За правилами шоу, вони впродовж чотирьох раундів і фіналу розгадували загадки й ребуси на логіку, кмітливість, уважність і швидкість мислення.

Зараз ви читаєте новину «Ковзани, замшеві туфлі та шопінг в Еміратах - Шоптенко та Яма поділилися нелогічними вчинками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути