пʼятниця, 12 квітня 2024 12:52

Колишня Остапчука вперше назвала причину розлучення з шоуменом
3

Христина Горняк
Фото: instagram.com/kristygor
Христина Горняк
Христина Горняк і Володимир Остапчук у 2021 році

Колишня дружина Володимира Остапчука - Христина Горняк - зізналась, що на момент розлучення з шоуменом у неї ще були почуття до нього.

У програмі "Балючі теми" жінка пояснила, що причиною їхнього розриву стала "певна ситуація".

"Я за себе можу говорити, я не можу говорити за свого колишнього чоловіка, тому що є моменти, наприклад, коли в річницю шлюбу, мій колишній чоловік виставляє річницю нових стосунків... Тобто я не знаю, може, в когось любов і пройшла. Я можу тільки про себе говорити, про свої причини і думки на момент розлучення. Але це не тому, що пройшла любов із мого боку", - сказала Горняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Юлії Саніної засвітився на концерті за кордоном

Додала, що після розлучення декілька місяців ходила до психолога.

"Було так навіть трішки сумно. Сумно стало від того, що я в принципі така людина: якщо я обрала, то я вже йду до кінця... Але ще раз нагадую, що я людина, яка свої принципи не змінює, свої якісь базові потреби, і є табу, які я взагалі не сприймаю, наприклад, в стосунках у родині, і я не буду їх терпіти", - прокоментувала Христина.

Раніше Горняк зачепила тему ремонту в спільному будинку з шоуменом. Чоловік зараз облаштовує оселю з новою коханою - Катериною Полтавською. У своєму Instagram Христина зазначила, що на цей будинок записали ФОП, який відкрила Полтавська.

Зараз ви читаєте новину «Колишня Остапчука вперше назвала причину розлучення з шоуменом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути