понеділок, 27 березня 2017 11:20

Колишня дружина Джонні Деппа закликала геїв не приховувати свою орієнтацію
4

Ембер Херд
Фото: Reuters
Ембер Херд
Ембер Херд
Ембер Херд

На саміті, присвяченому правам сексуальних меншин, "Гордість і упередження" (Pride & Prejudice) в Нью-Йорку Ембер Херд згадала свій камінг-аут - в 2010 році актриса відкрито визнала власну бісексуальність.

"Я всього лише чесно відповіла на запитання журналіста. І по виразу його обличчя зрозуміла, що зробила велику справу. Бідний публіцист. Потім усвідомила тяжкість свого вчинку, тому що студійні керівники, агенти, консультанти не хотіли, щоб це відбулося. До мене причепилася певна "етикетка". Ніколи не думала, що мене буде визначати людина, поряд з якою перебуваю", - сказала Херд.

Вона також висловила підтримку актрисам, які відкрито говорять про особисте і не бояться заборонених тем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп подякував фанатам

"Стою тут серед таких же романтиків і відчуваю себе однією з багатьох. Якщо хочемо відобразити світ навколо себе, то повинні розповідати його історії - це буде викликом статус-кво. Якби кожен гей, якого особисто знаю в Голлівуді, вийшов би завтра і сказав про себе, то через місяць подібне було б неактуально", - заявила Ембер.

Задовго до шлюбу і гучного розлучення з Джонні Деппом актриса протягом декількох років зустрічалася з художницею і фотографом Тасею ван Рі, з якої в 2008 році зареєструвала стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина Джонні Деппа закликала геїв не приховувати свою орієнтацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути