понеділок, 30 грудня 2013 14:15

Клочкова та Окунська прийшли подивитись на найдорожчий у світі цирк
13

Фото: Фото Gazeta.ua: Сергій Старостенко

В Києві в "Палаці Спорту" гастролює найдорожчий цирк світу французький "Фенікс". На перший його виступ прийшли українські зірки. У віп-ложах плавчиня Яна Клочкова з сином Олександром, управляюча готелем "Фермонт" Ліза Юрушева з сином Данилом, телеведуча Жанна Бадоєва з дітьми. Перед самим виступом, як тільки в залі гасне світло — з'являється й Наталя Окунська з дітьми.

"Син так хотів прийти на цей виступ, що передивися всі ролики цього цирку. Цілий тиждень все запитував: "Мама, коли ж ми підемо на той цирк Африка?". Не міг дочекатися просто. Йому подобаються такі заходи. Ми навіть на мультики з ним в кінотеатр ходимо. Ось ходили на 3Д недавно. Нічого, виседів півтора години, до кінця додивився. І цирк теж додивиться", - каже перед початком номеру Яна Клочкова.

Гастролі цирку триватимуть до п'ятого січня. Ціна квитка від 30 до 650 грн. Увесь реквізит цирку коштує до $3 млн. А кожен з акробатів застрахований на $1 млн. Всі виступи проходять в так званому в 3Д-форматі. Численні підвісні декорації й обладнання важить 250 тонн. "Фенікс" виступає без тварин. В них переодягнені люди.

В Парижі на всі прем'єри цирку "Фенікс" ходять місцеві зірки: починаючи від Жерара Депардьє і закінчуючи Катрін Деньов.

Зараз ви читаєте новину «Клочкова та Окунська прийшли подивитись на найдорожчий у світі цирк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути