понеділок, 11 серпня 2014 14:25

Кіркоров та Меладзе не поїдуть з концертами до Криму

Автор: super.ru
 

Афіші клубів та концертних залів Ялти, Севастополя, Євпаторії, Феодосії та Алушти рясніють іменами російських артистів - Стас Михайлов, Валерій Леонтьєв, "Наутілус Помпіліус", Стас П'єха, Григорій Лепс, "Баста" та ін. А ось одні з найактивніших гастролерів по ПБК - Філіп Кіркоров, Валерій Меладзе, Микола Басков і Борис Моїсеєв від заробітків там відмовилися. Якщо не вважати участі Кіркорова та Баскова в "Дитячій Новій хвилі" (з 16 по 18 серпня в Ялті).

"Ці артисти збирають в Україні аншлаги. У того ж Кіркорова та Меладзе в Києві по два концерти поспіль. Мабуть, вони вирішили не грати на нервах українських шанувальників і відмовилися виступати в Криму", - пояснили прокатники.

З наших артистів цього літа на курорті збиралися співати Тіна Кароль, Світлана Лобода та Ані Лорак, але передумали через трагічних події в країні. З українців на ПБК поїхали працювати діджеї - Іра Champion, Lutique і Omnia, телеведучий Олексій Дурнєв, екс-учасник групи "5'nizza" Сергій Бабкін і зірка YouTube "Валентин Стрикало".

Цього року півострів позбувся двох великих фестивалів - "Казантипу" (проходив в Поповці з 2001 року) і "Джаз Коктебеля" (в Коктебелі з 2003 року). Перший, за словами його президента Микити Маршунок, переїхав на грузинський курорт Анаклія (пройде там 20-30 серпня) через корупцію кримської влади.

А другий, за словами його організаторів, перебрався на Одещину і частково в Київ - через російської окупацію Крима: "Новими локаціями" Джаз Коктебеля з 11 по 15 вересня стануть піщані пляжі Затоки і знаменита Аккерманська фортеця в Білгород-Дністровському. Там виступлять: Джамала, "Друга Рiка", Brazzaville, Zdob Si Zdub, "Даха Браха" та інші".

Але росіяни пожвавішали і зробили свій "Джаз Коктебель паті", який пройде в тих же числах - 12-15 вересня в Коктебелі, а організатором його став ... російський телеведучий Дмитро Кисельов. Причому він позиціонує своє дітище як продовження оригінального "Джаз Коктебеля" і заявляє, що це вже буде 12-й сезон джазу!

Кіно в Криму знімають, але не українське і не з українськими акторами. Дмитро Ступка розповів нам, що зараз зайнятий в історичному фільмі "Гетьман":

"Я граю там сина Богдана Хмельницького - Тимошу. Зйомки були заплановані на це літо в Бахчисараї, тепер вони не відбудуться. Буквально завтра я їду до Львова".

Планувалися там і зйомки вітчизняного серіалу "Сад радості" з українськими акторами - Петром Мироновим і Яною Глущенко. Біля Керчі вже навіть було збудовано ціле місто декорацій, але, як розповів нам агент акторів, через всю цю ситуацію проект був згорнутий.

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров та Меладзе не поїдуть з концертами до Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути