четвер, 22 червня 2017 17:45

Кінь Олі Полякової став експонатом виставки української модної індустрії
5

Концертний кінь Олі Полякової
Фото: Прес-служба
Концертний кінь Олі Полякової
Концертний кінь Олі Полякової
Концертний кінь Олі Полякової
Концертний кінь Олі Полякової

Концертне вбрання від Анни Бублик і дзеркальний кінь Олі Полякової представлений на виставці "IN PROGRESS. Дрес-код України доби Незалежності" в "Мистецькому Арсеналі" поряд з інавгураційною сукнею Першої леді України.

Один з головних шоу-атрибутів, знаменитий кришталевий кінь в натуральну величину, вартістю понад 5 тисяч доларів, удостоївся уваги експертів в галузі мистецтва і став повноцінною експозицією на виставці української моди часів незалежності.

Сама Оля Полякова зізнається, що її кінь - не просто скульптура, а твір образотворчого мистецтва, справжній арт-об'єкт авангардної моди, виготовлений за тією ж технологією, що і диско-кулі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олі Поляковій заплатили за виступ у віртуальній валюті

"Якщо комусь здається, що створити диско-коня легко - спробуйте самі. По-перше, потрібно зробити з арматури каркас, потім виліпити силует коня і тільки після цього повністю обклеїти його маленькими дзеркалами. Це дуже тривала і копітка робота, яка вимагає пристойних фінансових і часових вкладень", - ділиться співачка.

Вперше на диско-коні співачка з'явилася в 2015 році під час свого шоу в київській Stereo Plaza.

Також частиною експоната став концертний костюм Олі Полякової ручної роботи відомого українського дизайнера Анни Бублик. На розробку наряду, в якому народна улюблениця з'являється під час виконання пісні "Номер один", пішло більше двох тижнів роботи 1500 каменів Swarovski і 12 метрів срібної тканини для накидки особливого крою.

Зараз ви читаєте новину «Кінь Олі Полякової став експонатом виставки української модної індустрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути