середа, 25 квітня 2018 11:17

Кім Кардаш'ян в рекламі виставила на показ інтимні місця
10

Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян

Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян знялася оголеною в рекламі своєї лінії косметики і стала головною героїнею травневого номера видання Business of Fashion.

На сторінках Business of Fashion з'явилася фотосесія 37-річної Кім, а також інтерв'ю, в якому вона розповіла про успіх своєї марки косметики KKW Beauty, яку вона запустила близько року тому.

Видання вказує, що в перший день після старту продажів косметики KKW Beauty, засіб для контуру від Кардаш'ян продали всього за 3 години з моменту прем'єри, а сума загального доходу за день досягла позначки в 14 млн доларів. У той же час колекція макіяжу, яку створила зірка зі своїм візажистом Маріо Дедівановічем, була розкуплена за все за 40 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засмага топлес і голі сідниці: гарячі голлівудські красуні відірвалися на найбільшому фесті США

За різними неофіційними даними, за рік KKW Beauty приніс Кім не менше 100 млн доларів чистого доходу.

"Я перебуваю в робочому режимі нон-стоп. Я ніколи так тяжко не працювала. Раніше я думала, що якщо ти встаєш о третій годині ночі, щоб підготуватися до ефіру і зробити зачіску і макіяж, ти важко працюєш. Але зараз я розумію, що це не так. Я не можу передати, наскільки складно балансувати - будувати відносини, народжувати дітей, виховувати їх і одночасно працювати. це зовсім інший досвід ", - говорить вона.

Кардашян зазначила, що незважаючи на складності, вона планує і далі будувати свою бізнес-імперію. Вона також анонсувала випуск нового аромату.

"Мій наступний аромат вийде в травні. KKW Body, він просто неймовірний. Я дуже пишаюся цим запахом. Він пахне так, як в моєму розумінні пахне золото", - розповіла зірка.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян в рекламі виставила на показ інтимні місця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути