понеділок, 03 жовтня 2016 14:49

Кім Кардаш'ян пограбували на $8 мільйонів
14

Зірку реаліті-шоу Кім Кардаш'ян пограбували невідомі в готелі, забрали прикраси на $8 млн.

Інцидент стався, коли Кім повернулася з вечері після показів Balenciaga та Givenchy у Парижі на Тижні моди.

О 2:30 п'ятеро чоловіків у масках і поліцейській формі увійшли до будівлі, де жила Кім. Надягнули наручники портьє, наставили зброю і наказали показати апартаменти зірки. Коли увійшли в помешкання, наставили пістолети на Кім, зв'язали її та зачинили у ванній кімнаті.

Читайте також: Кім Кардаш'ян після нападу Седюка оголила груди

У номері зірки викрали коробку з прикрасами на 6 млн євро та перстень вартістю 4 млн євро. Злодії гадали, що це особисті речі зірки, а Кім їх орендувала для своїх виходів.

Інсайдери розповіли, що грабіжники завдали збитку на $16 млн. Також зірка реаліті-шоу залишилася без двох смартфонів з важливою інформацією.

Представник Кім заявив DailyMail.com, що вона постраждала не фізично, але морально.

У цей час чоловік Кім Кардаш'ян Каньє Вест виступав на Meadow Music and Art Festival у Нью-Йорку. Дізнавшись про подію, вибачився перед глядачами і припинив виступ. Діти пари не були в кімнаті під час пограбування.

Бармен, який працював у ресторані, де вечеряла Кім, зазначив, що багато людей знали, де вона живе в Парижі. Будівля, у якій зупинилась зірка, популярна серед інших знаменитостей і сама Кім востаннє зупинялася там 2014 року.

Париж - особливе місце для Кім. Там вона провела вихідні перед весілям, яке відбулось у Флоренції.

Сьогодні вранці Кім на приватному літаку полетіла із Франції у супроводі охоронця Паскаля Дювьє, який прославився після випадку з Віталієм Седюком. Пранкер поцілував сідниці Кім. Після чого охоронець зірки реаліті-шоу повалив українця на землю, але присягається, що не бив журналіста.

Нагадаємо, пранкер Віталій Седюк заявив, що не збирався нападати на Кім Кардаш'ян. Це був його протест проти штучних стандартів краси, які нав'язує родина зірки реаліті-шоу.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян пограбували на $8 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути