понеділок, 27 жовтня 2014 12:59

Кім Кардаш'ян на власному Дні народженні хизувалась глибоким декольте
24

Кім Кардаш'ян відсвяткувала свій 34-й день народження в нічному клубі TAO в Лас-Вегасі. Гостями зірки реаліті-шоу стали її чоловік Каньє Уест, сестра Хлое, мама Кріс Дженнер, Джонатан Чебан та інші близькі люди. Раніше чоловік подарував іменинниці відпочинок на Гавайських островах.

Кім була одягнена в біле плаття з дуже глибоким декольте, яке прекрасно відтіняло свіжий загар. Дизайнер - Alexandre Vauthier. Крім того, вона підібрала до вбрання чорні босоніжки з ремінцем на щиколотці від Givenchy. В якості прикрас Кім приміряла маленькі сережки, ланцюжок з ім'ям доньки Норт і обручка.

Біля клубу зібралася велика юрба шанувальників Кардашьян. Один з них тримав у руках нашумілий номер американського журналу Vogue з Кім і Каньє на обкладинці. Коли іменинниця та її гості увійшли до закладу, зі стелі посипалося конфетті, а дівчата-танцівниці винесли в зал рожевий торт.

Нагадаємо, фактичний день народження Кім Кардашьян - 21 жовтня. Саме тоді Каньє Уест влаштував їй головний подарунковий сюрприз: упакував валізи, розбудив в 3:00 ранку і відвіз в аеропорт. Звідти пара вилетіла на приватному літаку на Гавайські острови. Що стосується Лас-Вегаса, то Кардашьян влаштовує там "повторний" день народження з року в рік.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян на власному Дні народженні хизувалась глибоким декольте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути