Ексклюзиви
вівторок, 25 травня 2021 09:52

Кевіна Спейсі вперше після секс-скандалу запросили знятися у фільмі

Кевіна Спейсі вперше після секс-скандалу запросили знятися у фільмі
Спейсі буде виконувати роль детектива. фото: instagram.com/kevinspacey

Американський актор 61-річний Кевін Спейсі вперше після того, як його обвинуватили в секс-домаганнях, зніматиметься в кіно. Його запросили зіграти у фільмі "Людина, яка намалювала Бога" режисера Франка Неро.

Як повідомляє Daily Mail, Спейсі виконуватиме роль детектива, який розслідує помилкову справу про педофілію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсипає наркотики і схиляє до сексу: дизайнер Александр Ванг домагався чоловіків-моделей та трансгендерних жінок

Також у картині зіграють Ванесса Редґрейв (дружина режисера. - Gazeta.ua) і Неро. Режисер зауважив, що знімальна команда чекає на завершення пандемії, щоб продовжити працювати над стрічкою.

Кевін Спейсі — американський актор і режисер, володар двох премій "Оскар". Відомий за головною роллю в серіалі "Картковий будиночок" (House of Cards). У 2017 році навколо Спейсі розгорівся скандал після того, як актор Ентоні Репп звинуватив його в сексуальних домаганнях, які нібито мали місце майже 30 років тому.

Репп повідомив, що коли йому було 14 років, Спейсі запросив його до себе додому на вечірку і, випивши спиртного, хотів звабити. Але хлопчикові вдалося втекти.

Сам Спейсі зізнався у Twitter, що не пам'ятає цієї зустрічі, яка могла трапитись 30 років тому в стані сп'яніння. Він приніс вибачення за "неприйнятну нетверезу поведінку".

Спейсі також визнав, що у своєму житті мав статеві стосунки і з чоловіками, і з жінками, але зараз вирішив обрати для себе шлях гомосексуала.

Зараз ви читаєте новину «Кевіна Спейсі вперше після секс-скандалу запросили знятися у фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути