Ексклюзиви
неділя, 21 серпня 2022 09:00

Керрі-Енн Мосс відзначає 55 років: цікаві факти з життя зірки "Матриці"
5

Канадська акторка Керрі-Енн Мосс, яка стала популярною після участь у трилогії "Матриці", сьогодні відзначає ювілей. Знаменитості 21 серпня виповнюється 55 років.

Зі святкової нагоди Gazeta.ua зібрала маловідомі факти з життя зірки науково-фантастичного бойовика.

1. З дитинства Мосс мріяла про кар'єру в кіно. Після закінчення школи почала займатися ліпленням, аби заробити гроші на заняття з акторської майстерності. Згодом працювала моделлю в Іспанії та Японії: знялася в декількох телерекламах і серіалі "Темна справедливість".

2. На початку 1990-х акторку почали частіше кликати на зйомки. А прорив у Голлівуді стався після участі в телешоу "Агентство моделей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класика Коко Шанель: 10 стильних прийомів, які модниці обожнюють і сьогодні

3. 1999 року вона зіграла одну з головних ролей у "Матриці" – Триніті. 2003 року вийшла друга і третя частини. Трилогія принесла Мосс всесвітню популярність.

Канадська акторка Керрі-Енн Мосс, яка стала популярною після участь у трилогії "Матриці", святкує 21 серпня 55 років
Фото: eastnews.ua
Канадська акторка Керрі-Енн Мосс, яка стала популярною після участь у трилогії "Матриці", святкує 21 серпня 55 років
 1999 року вона зіграла одну з головних ролей у "Матриці" – Триніті. На фото (зліва) Мосс, режисерка Лана Вачовскі та актор Кіану Рівз
Заміжня за канадським актором, сценаристом і режисером Стівеном Роєм
Пара виховує трьох дітей

4. Після "Матриці" акторка не мала великого успіху в інших стрічках. Деякі критики вважають, що одним з факторів, які заважали їй досягти висот після трилогії, був вік. Після виходу останньої частини "Матриці" їй було трохи більше 30. А тоді режисери під час вибору акторів зважали на вік.

5. Зараз Мосс проживає в Лос-Анджелесі. Заміжня за канадським актором, сценаристом і режисером Стівеном Роєм. Пара одружилася 1999 року. Разом виховує трьох дітей: синів 18-річна Оуена і 16-річного Кадена, а також доньку 13-річну Френсіс.

Зірки культової стрічки "Матриця" Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс взяли участь у стильній фотосесії для свіжого випуску журналу Entertainment Weekly. Також актори поділилися, як працювали над четвертою частиною фільму "Матриця: Воскресіння".

Канадські артисти познайомилися наприкінці 1990-х на зйомках фільму. Вони одразу потоваришували і зберігають дружні стосунки понад 20 років.

Зараз ви читаєте новину «Керрі-Енн Мосс відзначає 55 років: цікаві факти з життя зірки "Матриці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути