четвер, 31 березня 2011 11:20

Кернес завів собі "невеликий розплідник" собак

Харківський міський голова Геннадій Кернес розповів журналістам про своє захоплення - собак. Їх у Геннадія Кернеса декілька. Зокрема однорічний лабрадор-ретрівер Ральф, який переміг на багатьох міжнародних виставках. Днями він став чемпіоном міжнародного конкурсу FCI CACIB "EURASIA-2" у Москві.

"Це 20-а виставка. За 20 років жодна собака України не ставала ані найкращим псом, ані кращою сукою, ані кращим юніором. А кращим представником породи, по-моєму, лабрадор взагалі не ставав ніколи. Тобто Ральф і те й інше зробив, причому двічі", - зазначив тренер Віктор.

На сайті російського розплідника з емблемою Міжнародної кінологічної федерації позначені звання Ральфа: переможець чемпіонату в Україні, Білорусі, Молдові. Після перемоги в "Євразії-2" лабрадор Кернеса пройшов на престижне змагання Крафт (Crufts).

Крафт (Crufts) вважається найпрестижнішою у світі виставкою собак. Вона проходить щорічно навесні в Бірмінгемі (Англія). Для участі у цій виставці собака має бути кваліфікований на "Крафт", переможцем чемпіонатів світу та Європи або переможцем кількох виставок по Європі та світу.

Ральф - не єдиний улюбленець Геннадія Кернеса. Скільки всього у нього собак, мер не зізнається.

"Невеликий розплідник", - пожартував він.

Є собака на кличку Принц, є Принцеса породи Мальтіпу (Maltipoo).

Собаківник виховує цуценя Зорро.

У "загоні" харківського мера - собаки породи Акіта-іну, виведені в Японії.

Зараз ви читаєте новину «Кернес завів собі "невеликий розплідник" собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути