понеділок, 29 січня 2018 19:03

Кепка Лободи та хутро Каменських: стиліст оцінила зимові образи зірок
9

Стиліст Уляна Пак
Надія Дорофеєва
Світлана Лобода
Світлана Лобода
Настя Каменських

Інстаграм демонструє безліч цікавих образів зірок, особливо взимку, коли величезні об'ємні шапки вони примудряються поєднувати з класичними елементами стилю.

Відомий імідж-консультант, член Асоціації іміджмейкерів, засновник компанії імідж-консалтингу VOTUM Image Agency Уляна Пак прокоментувала образи зірок, якими вони діляться в соціальних мережах.

  Стиліст Уляна Пак
Стиліст Уляна Пак

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе прийшла на Grammy в прикрасах на $ 7 млн

1. Настя Каменських

  Настя Каменських
Настя Каменських

Модне "ТАК"

У цьому сезоні хутро - демонстративно консервативне. Сіро-бежеві і натурально-коричневі відтінки, практичні у вжитку хутра - норка, койот, бабак, бобер. І парку з контрастною опушкою дорогого хутра ще в мейнстрімі, але вже не на піку моди. Такі вироби можна поєднувати і з шовковими комбінаціями, і зі спортивними штанами, зберігаючи при цьому властивий такому хутрі шик.

В іншому образі Насті поєднуються елементи спорту і так званого "драматичного" стилю. Модель одягу спортивна, але фактура і аксесуари - з естетики драматичного стилю. Пуховик настільки актуального зараз кольору металік, привертає до себе увагу оточуючих. До речі, з цим стилем потрібно бути дуже уважним, якщо переборщити з акцентами він миттєво стає несмаком. Образ трендовий, модний, комфортний, зимовий і спортивний - прекрасно підходить для прогулянок по місту.

  Настя Каменських
Настя Каменських

Модне "НІ"

До першого образу Насті не зовсім підходять аксесуари. Артистка підібрала рукавички з естетики глем-року - чорна шкіра з великою кількістю заклепок. Рукавички з великою кількістю нефункціонального декору не підходять до цього образу. Активний елемент в цьому образі - хутро, і щоб зберегти його в фокусі уваги потрібно відмовитися від помітних аксесуарів, інакше - виходить перебір. Сюди добре б підійшли однотонні рукавички із гладкої шкіри.

До пуховику кольору металік зовсім не підходить шапка грубої в'язки. Така крупно-фактурна шапка належить естетиці натурального стилю, і суперечить метелезованій фактурі пуховика. З цієї курткою добре поєднувалася б гладка шапка-біні. Образ також можна доповнити актуальною спортивної кепкою.

2. Світлана Лобода

  Світлана Лобода
Світлана Лобода

Модне "ТАК"

Зовсім зимовий відтінок бірюзи прекрасно вписується яскравою плямою в сіру зиму. М'ятний і бірюзовий кольори дуже актуальні зараз саме в якості верхнього одягу. Куртка добре поєднується з світшотом. На першому плані ми бачимо круглі окуляри "а-ля Кіт Базиліо", які зараз в тренді. Разом з шапочкою нейтрального відтінку вони створюють образ дотепною чудачки. На фото не видно взуття, але сюди дуже добре підійшли б чорні або графітові черевики на низькій підошві. Щоб підтримати естетику спорту і комфорту, образ можна доповнити сумкою крос-боді.

Другий образ Світлани привернув нашу увагу модною кепкою "а-ля Багінський", яка, як і шкіряні берети, наполегливо тримає перші позиції серед головних уборів сезону. Образ вміло побудований на контрасті жорсткості і затишного комфорту. Чорне пальто, джинси і светр - це по суті предмети базового гардероба, які поза модою. Образ повсякденний, але кепка додала йому родзинки, жорсткості і характеру. Такий образ припаде до душі дівчатам, які люблять ставити свої правила гри.

  Світлана Лобода
Світлана Лобода

Модне "НІ"

Перший образ співачки читається як спортивний, тому, до нього не дуже підходять прикраси на руках. Великий фактурний перстень хитромудрої форми на правій руці краще прибрати. Образ настільки комфортно-спортивний, що будь-які прикраси, тим більше з дорогоцінного металу, не підійдуть.

У другому образі Світлани трохи порушені пропорції. Джинси майже прямого крою розкльошені від коліна, а пальто подовжене - тому візуально воно дещо вкорочує ноги. Якщо пальто підібрати трохи коротше, то воно відразу вирівняє пропорції, і ми отримаємо правильний образ.

3. Надія Дорофєєва

  Надія Дорофеєва
Надія Дорофеєва

Модне "ТАК"

Такий довговорсий верх завжди додає об'єм, але на контрасті з джинсами скінні виглядає досить ефектно. Дивлячись на стрункі ніжки Наді, стає зрозуміло, що під об'ємною курткою тендітна худенька дівчина. Затишна куртка з овчини або штучного хутра - абсолютний тренд цієї зими. Завдяки взуттю на високій платформі образ ідеально збалансований в плані пропорцій. Більш делікатне взуття створило б ефект перевернутого трикутника - масивний верх і вузький низ. Такий образ можуть собі дозволити худенькі дівчатка зі спортивним статурою. Стрункі ноги артистки і кепка наводять на думку, що вона живе спортом. Кепка підкреслює сучасність даного способу, а делікатна металева деталь на ній не псує образ.

Модне "НІ"

Образ ідеально підходить Наді Дорофєєвої, але потрібно врахувати, що він тільки для худеньких, струнких дівчат, таких, як співачка. Якщо вносити будь-які корективи в образ, то його легко можна зіпсувати. Сюди категорично не підійде кепка з написом, а також повністю чорні джинси. Адже чотири відтінки чорного на різних фактурах будуть погано поєднуватися між собою, кожен буде давати свій відтінок.

4. Катя Осадча

  Катя Осадча
Катя Осадча

Модне "ТАК"

Ще один вдалий street-образ Каті. Пальто нейтрального сірого відтінку у велику клітку "Принц уельський" - в тренді поточного сезону. А яскрава колірна пляма светра, що визирає, явно натякає на не нудний образ! Лаконічні окуляри підходять до образу і навіть доповнюють його. Окуляри з великим декором - квітами або металевими вставками - зіпсували б образ. З огляду на неординарну особистість Каті - це відмінний образ для неї.

Модне "НІ"

У цьому образі наш фокус уваги розбивається на три деталі. Ми бачимо пальто у велику клітинку, чорний шарф з білими контрастними написами і чорно-білі черевики. Ці яскраві самодостатні складові конкурують між собою і "рвуть образ". Варто було залишити будь-які два предмети: шарф з пальто або пальто і черевики, і тоді образ став би більш стриманим, але не менш ефектним.

5. Ольга Фреймут

  Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Модне "ТАК"

Всі предмети одягу витримані в одній естетиці натурального стилю. Парка з простим хутром, фактурна шапочка і, звичайно ж, рукавиці. Дуже правильно, що у Ольги майже відсутній макіяж. Інтенсивна помада або будь-які інші яскраві елементи макіяжу, повністю зруйнували б цей образ.

Цікавий аксесуар у Ольги: маленький і акуратний чохол-сумочка на шкіряному довгому шнурку відмінно вписався в цей образ. Look 100% повсякденний, нейтральний, простий, теплий, одним словом - зимовий.

Модне "НІ"

У цьому образі Ольга схожа на героїню народної казки. Так і хочеться запитати: "Чи тепло тобі, красна дівиця?". Але сам образ зовсім не провінційний - з модою і трендами все в порядку, але він дуже простенький, особливо для Олі Фреймут. Він хороший для заміського ресторану - природний, зимовий, але не міський.

6. Маша Єфросиніна

  Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Модне "ТАК"

Навіть на відпочинку Маша залишається незмінно елегантною. Пальто оверсайз відмінно вписується в контекст сучасних дизайнерських експериментів з об'ємами. Оскільки плащ дуже лаконічний за кольором і фасоном, він допускає досить великий спектр аксесуарів.

Модне "Ні"

Сюди добре вписався б капелюх з широкими полями, яскравого кольору сумка або рукавички. Із взуття прекрасно підійдуть як кросівки, так і черевики зі шнурівкою.

Вчора відбулася церемонія Греммі. Співачка Бейонсе прийшла на вручення премії Grammy в прикрасах сукупна вартість яких склала $ 6.8 млн.

Зараз ви читаєте новину «Кепка Лободи та хутро Каменських: стиліст оцінила зимові образи зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути