понеділок, 08 серпня 2011 13:46

Кемерон Діас і Тайра Бенкс закосили під кумирів підлітків
12

Зоуі Салдана
Фото: Фото: Reuters
Блейк Лайвлі
Зоуі Дешанель
Алекса Вега
Кім Кардашьян (у центрі)

У Лос-Анджелесі вчора відбулося вручення премії Teen Choice Awards. Як завжди, всі молоді кумири молоді зібралися в Gibson Amphitheatre.

"Народна" музична премія Teen Choice Awards цього року потрапила в руки кантрі-співачки Тейлор Свіфт. Симпатична блондинка не тільки отримала гран-прі за внесок у музичну індустрію, а й стала лідером в низці інших номінацій: "улюблена виконавиця", "краща виконавиця кантрі", "краща пісня кантрі", "прорив року" та "ікона червоної доріжки", пише Жіночий журнал Kleo.ru.

Серед кіношників лідерство, як завжди, тримає "сутінкова" сага: Тейлор Лаутнер був названий "Кращим актором науково-фантастичного/фентезі кіно", Келлан Латс переміг у номінації "Вкрадена сцена: чоловік", а Ешлі Грін була визнана кращою жіночою крадійкою фільму. Далі йшло царство Гаррі Поттера: першу частину "Дарів смерті" назвали "Кращим науково-фантастичним/фентезі фільмом", Кращою актрисою цього жанру визнали Емму Вотсон, Кращим поцілунком став поцілунок лже-Гаррі та Герміони, Тома Фелтона назвали "Кращим лиходієм". Потім кіно ще раз перемогло в званні "Кращий річний фільм", і тут вже першість захопив Деніел Редкліфф, ставши "Кращим актором літнього кіно", а Емма Вотсон ще раз стала кращою актрисою - і теж літнього фільму.

У теленомінаціях було суцільне царство серіалів "Пліткарка" і "Щоденники вампіра". Перший зібрав майже всі призи в розділі "Кращий драматичний серіал", а другий - як кращий науково-фантастичний/фентезі серіал. Більше того, Катерина Грем та Майкл Тревіно перемогли в номінаціях "Вкрадена сцена".

Фіналом стали спецномінації, одна з яких звучить як "Вибір: вампір". Переміг Роберт Паттінсон.

Молодіжна премія FOX заохочує найбільші щорічні досягнення в музиці, кіно, спорті, телебаченні, моді. Голосування проводиться серед підлітків 13-19 років, а результати оголошуються під час щорічного шоу, в якому беруть участь знаменитості та музичні виконавці, повідомляє РИА "Новости".

Переможців нагороджують по-молодіжному - дошкою для серфінгу, прикрашеною логотипом "шоу року", який змінюється щороку. На основі церемонії була створена молодіжна премія на сайті YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Кемерон Діас і Тайра Бенкс закосили під кумирів підлітків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути