четвер, 27 грудня 2012 10:19

Кейт Вінслет таємно вийшла заміж

Оскароносна акторка Кейт Вінслет вміє зберігати секрети. Ніхто і не здогадувався, що зірка заручена зі своїм коханим, Недом Рокнроллом. А повідомлення про весілля пари і зовсім стало найбільшим сюрпризом цього року.

"Я підтверджую, що Кейт Вінслет і Нед Рокнролл поєдналися шлюбом на початку нинішнього місяця в Нью-Йорку, - повідомив представник актриси. - Церемонія була приватною, на ній були присутні двоє дітей нареченої, кілька друзів і члени сім'ї. Пара була заручена з літа".

За даними таблоїдів, серед запрошених був колега і давній приятель Кейт Леонардо Ді Капріо.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Це здавалося мені казкою" - Кейт Вінслет отримала орден з рук Єлизавети II

Чутки про роман племінника Річарда Бренсона і зірки фільму "Титанік" з'явилися у вересні минулого року. Пара практично не розлучалася, і, за чутками, Нед в прекрасних стосунках з дітьми Кейт. На початку минулої осені закохані придбали особняк в західному Сассексі, Англія.

Для Вінслет це третій шлюб. У листопаді 1998 року актриса вийшла заміж за режисера Джима Тріплтоном, однак шлюб проіснував недовго - вже в грудні 2001 року Кейт і Джим розлучилися. Через два роки зірка вийшла заміж за режисера Сема Мендеса, але позаторік пара оголосила про розставання. З чуток, причиною розриву стала зрада Сема.

34-річний містер Рокнролл - хлопець не промах. Хоча і відрізняється деякою ексцентричністю. У 2009 році, незадовго до свого весілля з Елізою Парсон, він змінив ім'я (справжнє ім'я Неда - Абель Сміт). Між іншим, поєдналися шлюбом Нед і Еліза в ході язичницької церемонії, яку проводив жрець-друїд. Через півтора року після весілля пара розлучилася.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Вінслет таємно вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути