понеділок, 13 травня 2013 10:24

Кейт Міддлтон народить 13 липня

Кейт Міддлтон народить 13 липня
Кейт Міддлтон Фото: novostiua.net

Друзів Кейт Міддлтон і принца Вільяма схвилювала звістка про пологи герцогині Кембриджської. Справа в тому, що ймовірною датою значущої події в житті королівського двору називають 13 липня.

Чутки про народження первістка в сім'ї Кейт Міддлтон та її чоловіка принца Вільяма продовжують розбурхувати громадськість. Мабуть, однією з головних інтриг залишалася неназвана дата появи на світ первістка герцогині і герцога Кембриджських. Однак завісу таємниці привідкрили друзі пари.

"Під час барбекю, організованого Кейт Міддлтон і принцом Вільямом, велися обговорення, що дитина з'явиться на світ 13 липня. Всі були дуже схвильовані і раді", - наводить Daily Mail слова одного з друзів королівського подружжя.

На цей день припадає фестиваль, присвячений 60-річчю з дня коронації Єлизавети II, який щорічно проходить у Великій Британії з 11 по 14 липня. Якщо інформація про дату пологів виявиться правдою, подружжю Кейт і Вільяму доведеться пропустити цю урочистість.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Кейт Міддлтон вміє виглядати яскраво

Найімовірніше майбутній спадкоємець престолу народиться в лікарні Святої Марії в Паддінгтоні. Там з'явився на світ і принц Вільям. Якщо пологи відбудуться 13 липня, то малюк буде святкувати день народження разом з такими відомими особистостями, як актор Харрісон Форд, мексиканська художниця Фріда Кало і навіть Юлій Цезар. Хоча на рахунок останнього деякі історики стверджують, що він, можливо, народився напередодні.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон народить 13 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути