понеділок, 03 квітня 2017 15:42

Кейт Міддлтон копіює стиль 60-річних жінок
10

Герцогиня Кеймбриджзька Кейт Міддлтон бере приклад щодо стилю зі своїх старших родичок. Зірковий стиліст Наомі Істид розповіла dailymail.co.uk, що сукні дружини принца Вільяма нагадують вбрання 69-річної Каміли Паркер Боулз, 66-річної принцеси Анни і навіть мають схожість з одягом Єлизавети ІІ, якій минулого року виконалось 90 років.

"Кейт Міддлтон має одягатися у традиційному та класичному стилі, часом це зістарює її. Під час виходів, коли вона не має впененості, обирає більш формальне вбрання", - говорить Наомі Істед.

"Вона має експерменутвати з аксесуарами, які б робили її молодшою, але зберігали діловий стиль на публіці. Кейт має додавати кольору у прикраси і одягати більш короткі сукні. Такі жінки, як Олівія Палермо та Хелен Міррен можуть надихнути Кейт на стильні подвиги. Індивідуальне пошиття - це частина створення гардеробу королівських осіб, але вона має гратися з матеріалом, кольором та розрізом. Я думаю Шарлотта Казірагі неймовірний приклад того, як виглядати стильною та молодою будь-коли, не дивно, що вона муза Карла Лагерфельда. Вона любить експерементувати зі сміливими кольорами, твідом та незвичною тканиною", - говорить інший стиліст Наталі Робінсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон підкреслила струнку фігуру мереживною сукнею

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон копіює стиль 60-річних жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути