Ексклюзиви
середа, 04 січня 2012 19:51

Катя Чілі заряджається енергією від Баха та напою з черешні

Катя Чілі заряджається енергією від Баха та напою з черешні

Співачка 32-річна Катя Чілі ділиться рецептом власно енергетичного напою. За словами дівчини, відчути себе на сьомому небі їй допомагає не алкоголь, а правильно приготований напій з черешні.

"Напій із квіток черешні залитий кип'ятком, плюс гілочки черешні, розділені навпіл( щоб сік потрапив у воду). Туди треба покласти зелені ягідки черешні, які так само потрібно розділити навпіл по кісточці, причому кісточка має теж бути поділена навпіл. Впливає на свідомість звук органу, коли відтворюється музика Баха. Як вип'ю таке, відчуваю себе на лижах, які несуть з високої гори. Звідти на все вже можна дивитися по-іншому. Дон Хуан із Кастанеди можливо б порадів цьому спостереженню", - зізналася співачка.

Катя Чілі ставиться до приготування їжі як до священнодійства.

"Від того, як поріжеш складники під час готування страви, залежить її смак. Навіть від того, як тримаєш плід, з якого готуєш. Від того, у якому стані знаходишся - страва буде вплавати на тих, хто буде її куштувати. Це таїнство. Не треба відволікатися коли готуєш, бо смак "піде".

Раніше перед тим як приготувати їсти, запитували у продуктів дозволу, і тому мали справу не просто з продуктами, а з насиченими духовною енергією речовинами", - розповіла вона.

Катя радить навчитися зосереджуватися під час приготування їжі.

"Тоді матимете справді цілющу страву", - додала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Катя Чілі заряджається енергією від Баха та напою з черешні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути