вівторок, 03 вересня 2019 17:33

Катерина Кухар відреагувала на неадекватну поведінку Білик

Катерина Кухар відреагувала на неадекватну поведінку Білик
У мережі стосунки з'ясовують Ірина Білик та Катерина Кухар. Фото: Instagram.

Ірина Білик привселюдно образила приму-балерину і члена журі популярного ток-шоу "Танці з зірками" Катерину Кухар.

На своїй сторінці в Instagram співачка розмістила лютий пост, в якому назвала Кухар "професійно неспроможною" і "втратившою любов публіки".

Неадекватну реакцію Білик спровокував коментар Катерини Кухар під час другого ефіру "Танці з зірками". Оцінюючи виступ Дмитра Дікусара (колишнього чоловіка Білик) та актриси Вікторії Булітко, член журі сказала, що їй дуже сподобався танець пари і вона навіть забула про Ірину Білик. Швидкоплинне зауваження співачка сприйняла як особисту образу.

"Коли все, що залишається у центрального каналу це погано говорящі балерини, що втратили визнання колег і любов публіки, компенсувати дані прикрі речі за допомогою мого імені просто дно. Вам, як примі-балерині в далекому минулому неодноразово натякала аудиторія багатьох артистів: не треба так, не принижуйте себе ненавистю до більш успішних", - висловилася Білик, натякнувши, що таким способом українська прима хоче "пропіаритися" за рахунок імен і"відомої артистки" .

Пізніше Кухар вирішила відповісти навіженій "зірці" вже в своєму акаунті. На сторінці в Instagram вона написала, що не намагалася образити Ірину Білик, а навпаки - хотіла зробити комплімент. Чому співачка цього зрозуміти не змогла і так бурхливо відреагувала на її слова - для Кухар не зрозуміло.

"Ірина, добрий вечір! Згадуючи Вас в такому рейтинговому шоу, я віддавала Вам шану. Для мене Ви незабутня співачка. І мені дуже шкода, що Ви цього не зрозуміли".

Відзначимо, раніше Ірина Білик брала участь в проекті "Танці з зірками" в парі з Дмитром Дікусаром, який потім став її чоловіком. У 2016 році подружжя розлучилося.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар відреагувала на неадекватну поведінку Білик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути