понеділок, 16 липня 2018 16:33

Катерина Кухар мріє про віллу на Кіпрі
5

Фото: прес-служба Каткрини Кухар

Зірки балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар, яку зовсім скоро можна буде побачити в кріслі судді проекту "Танці з зірками" на 1 + 1, провели кілька романтичних днів на Кіпрі і поділилися в інстаграмі деякими фото своїх вихідних. Під час своєї короткочасної відпустки вони встигли виконати не тільки стандартну програму літнього відпочинку сонце-море-пляж, але і відвідали міжнародний парк і старе місто в Пафосі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український гурт зняв видовищний кліп у каньйоні на Кіпрі

Катерина Кухар:

- Мені подобається це місце, природа, люди, неймовірно смачна кухня і домашнє вино. Було б непогано тут колись придбати маленьку віллу.

- Це місце ідеально підходить для спокійного відпочинку. Невелика відстань від України, той же часовий пояс, свіжа риба і тепла погода, - каже Олекандр Стоянов. - Після важкої роботи в місті можна, практично не вибився з ритму, полетіти на пару днів для перезавантаження.

Олександр Стоянов і Катерина Кухар напередодні відпустки розповіли, що беруть з собою в подорож чотири чемодани - два великих по 23 кілограми і два маленьких. У ручну поклажу Олександр обов'язково бере шоколадні цукерки, теплі шкарпетки для далекого перельоту і ноутбук, а Катерина - пов'язку на очі, книгу, подушку, прикраси, пачку і пуанти.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар мріє про віллу на Кіпрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути